Family House For sale Zalaegerszeg - Zalaegerszeg, Botfa

184 m2Space 3 + 3 Rooms
69 900 000 HUFPrice
366548ID number
Other data

1913 m2 Building lot

Courtyard View

In good condition Condition

Brick Structure

18 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1990 Year of construction

West Orientation

Zalaegerszeg déli városrészében, Botfán, a természet közelségében, egy 184 nm-es családi ház, egy 50 nm-es vendégházzal eladó.

A telek nagysága 1913 nm, melyen a két szintes családi ház, a vendégház, dupla garázs és egyéb felépítmény található. A két szintes ház 134 nm lakótérrel, illetve 18 nm erkéllyel, loggiával rendelkezik. A világos, alsó szintje 71 nm (nappali, 2 utcafronti szoba, konyha-étkező és fürdőszoba), míg a felső szintje 63 nm (nappali, 2 szoba, társalgó és fürdőszoba, erkély, loggia) nagyságú. A ház igényes, jó állapotú beépített konyhája az ingatlan tartozékát képezi.

Az 50 nm-es vendégházat 3 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba helyiségek alkotják. A vendégházat folyamatosan bérlők lakták, melynek a bevételéből a ház teljes rezsije fedezhető a megemelkedő költségek mellett is.

A dupla, elektromos kapuval allátott garázs 2 autó fedett tárolására alkalmas, de a terület nagysága további gépjárművek biztonságos parkolását is lehetővé teszi.

Az egyéb felépítmények a családi ház körüli munkák során használt eszközök, szerszámok tárolását könnyítik meg.

A telek nagysága kiválóan alkalmas a kertkedvelők, illetve az alapvető zöldség-gyümölcsöt önellátásra termelők részére is. A kert örökzöld növényekkel, cserjékkel, gondozott pázsittal borított.

Műszaki felszereltség: a családi ház 1990-ben épült. 2020-ban felújításon esett át, melynek során a konyha és a fűtési rendszer került korszerűsítésre, illetve a ház padlására dupla tőzeggyapot réteg került, ami télen a meleget bent tartja, nyáron pedig nem engedi be.

A ház téglaépítésű, palatető borítású ingatlan, a 3 fázis kiépítésre került.
Fa, illetve műanyag nyílászárók hő-és hangszigetelt üvegezéssel, illetve redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva.
A szobák faparkettával, az egyéb helyiségek járólappal, míg az erkélyek, loggia fagyálló kerámiával burkoltak.
A ház, illetve a vendégház fűtése és melegvíz ellátása turbó gázcirkó kazánnal történik hőleadó radiátorokon keresztül. A hideg, téli napokon a kandallókályha melege teszi hangulatossá és komfortossá az otthont.

Környék, közlekedés: A környéken minden kereskedelmi és szociális intézmény megtalálható, amire Önnek és családjának szüksége lehet. Zalaegerszeg 5 percre van autóval, de a buszközlekedés is kiváló a közeli buszmegállóból.

Megtekintési időpontért keressen bizalommal!
Juhász Judit

Juhász Judit
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-883-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Send a message

Call me back

Similar properties