Családi ház Eladó Zalaegerszeg - Zalaegerszeg, Botfa

184 m2Alapterület 3 + 3 Szoba
69 900 000 FtÁr
366548Azonosító
További adatok

1913 m2 Telek

Udvari Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

18 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1990 Építés éve

Nyugati Tájolás

Zalaegerszeg déli városrészében, Botfán, a természet közelségében, egy 184 nm-es családi ház, egy 50 nm-es vendégházzal eladó.

A telek nagysága 1913 nm, melyen a két szintes családi ház, a vendégház, dupla garázs és egyéb felépítmény található. A két szintes ház 134 nm lakótérrel, illetve 18 nm erkéllyel, loggiával rendelkezik. A világos, alsó szintje 71 nm (nappali, 2 utcafronti szoba, konyha-étkező és fürdőszoba), míg a felső szintje 63 nm (nappali, 2 szoba, társalgó és fürdőszoba, erkély, loggia) nagyságú. A ház igényes, jó állapotú beépített konyhája az ingatlan tartozékát képezi.

Az 50 nm-es vendégházat 3 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba helyiségek alkotják. A vendégházat folyamatosan bérlők lakták, melynek a bevételéből a ház teljes rezsije fedezhető a megemelkedő költségek mellett is.

A dupla, elektromos kapuval allátott garázs 2 autó fedett tárolására alkalmas, de a terület nagysága további gépjárművek biztonságos parkolását is lehetővé teszi.

Az egyéb felépítmények a családi ház körüli munkák során használt eszközök, szerszámok tárolását könnyítik meg.

A telek nagysága kiválóan alkalmas a kertkedvelők, illetve az alapvető zöldség-gyümölcsöt önellátásra termelők részére is. A kert örökzöld növényekkel, cserjékkel, gondozott pázsittal borított.

Műszaki felszereltség: a családi ház 1990-ben épült. 2020-ban felújításon esett át, melynek során a konyha és a fűtési rendszer került korszerűsítésre, illetve a ház padlására dupla tőzeggyapot réteg került, ami télen a meleget bent tartja, nyáron pedig nem engedi be.

A ház téglaépítésű, palatető borítású ingatlan, a 3 fázis kiépítésre került.
Fa, illetve műanyag nyílászárók hő-és hangszigetelt üvegezéssel, illetve redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva.
A szobák faparkettával, az egyéb helyiségek járólappal, míg az erkélyek, loggia fagyálló kerámiával burkoltak.
A ház, illetve a vendégház fűtése és melegvíz ellátása turbó gázcirkó kazánnal történik hőleadó radiátorokon keresztül. A hideg, téli napokon a kandallókályha melege teszi hangulatossá és komfortossá az otthont.

Környék, közlekedés: A környéken minden kereskedelmi és szociális intézmény megtalálható, amire Önnek és családjának szüksége lehet. Zalaegerszeg 5 percre van autóval, de a buszközlekedés is kiváló a közeli buszmegállóból.

Megtekintési időpontért keressen bizalommal!
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok