Lakás (téglaépítésű) Eladó Zalaegerszeg - Zalaegerszeg, belváros, 4 szoba!

97 m2Alapterület 2 + 3 Szoba
63 000 000 FtÁr
366955Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

6 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet 3

Legfelső emelet

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

Tetőtéri ingatlan

2004 Építés éve

Közös költség 33 000 Ft

Zalaegerszeg belvárosának csendes, nyugodt részén NAPPALI + 4 HÁLÓSZOBÁS, nagy erkéllyel, zárt udvari parkolóval rendelkező lakás vált eladóvá.

A NAGYON JÓ ÁLLAPOTÚ, 3. emeleti, fekvésének köszönhetően mindig tágas és világos otthon nettó 92, bruttó 103 m2-en ad helyet egy kényelmes méretű nappali élettérnek, egy konyhának, étkezőnek, 4 hálószobának, egy fürdőkáddal, zuhanyzóval, dupla mosdóval, wc-vel ellátott fürdőszobának, valamint egy külön helyiségben lévő toalettnek.
Az ingatlan további hasznos helyiségekkel rendelkezik: a konyha mellett található egy tágas kamra, valamint a külön helyiségben lévő gardróbszoba.

Műszaki tartalmát tekintve is kiváló állapotnak örvend: fűtése egyedi gáz cirkó fűtés (BAXI gázkazán adja a meleget és a melegvizet), a nappaliban található klíma az egész lakásban elvégzi a megfelelő temperálást a nyári hónapokban.
Az ablakok szintén kiváló állapotúak: részben fából, részben műanyagból vannak, s redőnnyel, szúnyoghálóval, árnyékolóval ellátottak. A burkolatok a vizes helyiségekben mázas kerámiából, míg a szobákban parkettából vannak. A vizes helyiségekben szellőző, szagelszívó berendezés került beszerelésre.

A közös költség 33.000.- ft/hó, mely a következőket tartalmazza: vízdíj, szemétszállítás, lépcsőház világítás illetve takarítás, házbiztosítás, felújítási alap, valamint a közös képviselet díja.

A lakás lokációja kiváló, a belvárosban, de mégis sok zöldterülettel körülvéve, nyugodt, csendes részén található a városnak. A zárt udvarban az autó számára parkolóhely biztosított.

Azoknak ajánlom ezt az ingatlant:

- akik JÓ ÁLLAPOTÚ lakást keresnek, ahová egy tisztasági festést követően beköltözhetnek
- akik nyugodt, kis lakóközösségben szeretnének élni
- akik felismerik, hogy mennyire idő és - pénztakarékos megoldás a belvárosban élni, s kényelmesen, néhány percet sétálva elérni minden szükséges szolgáltatást.

Az ingatlan tulajdoni lapja per, teher - és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek.
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok