Wohnung (Ziegel) Verkauf Zalaegerszeg - Zalaegerszeg, belváros, 4 szoba!

97 m2Wohnfläche 2 + 3 Zimmer
63 000 000 HUFKaufpreis
366955ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

6 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Etage 3

Top etage

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

Attic Immobilien

2004 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 33 000 HUF

Zalaegerszeg belvárosának csendes, nyugodt részén NAPPALI + 4 HÁLÓSZOBÁS, nagy erkéllyel, zárt udvari parkolóval rendelkező lakás vált eladóvá.

A NAGYON JÓ ÁLLAPOTÚ, 3. emeleti, fekvésének köszönhetően mindig tágas és világos otthon nettó 92, bruttó 103 m2-en ad helyet egy kényelmes méretű nappali élettérnek, egy konyhának, étkezőnek, 4 hálószobának, egy fürdőkáddal, zuhanyzóval, dupla mosdóval, wc-vel ellátott fürdőszobának, valamint egy külön helyiségben lévő toalettnek.
Az ingatlan további hasznos helyiségekkel rendelkezik: a konyha mellett található egy tágas kamra, valamint a külön helyiségben lévő gardróbszoba.

Műszaki tartalmát tekintve is kiváló állapotnak örvend: fűtése egyedi gáz cirkó fűtés (BAXI gázkazán adja a meleget és a melegvizet), a nappaliban található klíma az egész lakásban elvégzi a megfelelő temperálást a nyári hónapokban.
Az ablakok szintén kiváló állapotúak: részben fából, részben műanyagból vannak, s redőnnyel, szúnyoghálóval, árnyékolóval ellátottak. A burkolatok a vizes helyiségekben mázas kerámiából, míg a szobákban parkettából vannak. A vizes helyiségekben szellőző, szagelszívó berendezés került beszerelésre.

A közös költség 33.000.- ft/hó, mely a következőket tartalmazza: vízdíj, szemétszállítás, lépcsőház világítás illetve takarítás, házbiztosítás, felújítási alap, valamint a közös képviselet díja.

A lakás lokációja kiváló, a belvárosban, de mégis sok zöldterülettel körülvéve, nyugodt, csendes részén található a városnak. A zárt udvarban az autó számára parkolóhely biztosított.

Azoknak ajánlom ezt az ingatlant:

- akik JÓ ÁLLAPOTÚ lakást keresnek, ahová egy tisztasági festést követően beköltözhetnek
- akik nyugodt, kis lakóközösségben szeretnének élni
- akik felismerik, hogy mennyire idő és - pénztakarékos megoldás a belvárosban élni, s kényelmesen, néhány percet sétálva elérni minden szükséges szolgáltatást.

Az ingatlan tulajdoni lapja per, teher - és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek.
Juhász Judit

Juhász Judit
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-883- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien