Családi ház Eladó Zalaegerszeg - Zalaegerszeg Egerszeghegy

180 m2Alapterület 7 Szoba
99 990 000 FtÁr
359667Azonosító
További adatok

1135 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

60 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1988 Építés éve

KÜLÖNLEGES OTTHONT KERES? NAGY A CSALÁD?

Zalaegerszeg kedvelt, elegáns, zöldövezeti részén, közel a belvároshoz, de távol a központ zajától, csendes, nyugodt környéken, 1135 nm-es területen eladó egy 3 szintes, felújított tégla falazatú családi ház.

A ház nettó alapterülete 188 m2 a két felső lakószinten, amelynek mindkét szintjén megtalálható a tágas nappali mellett 2-2 hálószoba, 1-1 fürdőszoba, továbbá a felső szinten egy gardrób, egy teakonyha és egy külön wc, az alsó szinten pedig egy tágas étkező, konyha is helyet kapott.
A legalsó szinten, ahol a garázs és a kazánház helyezkedik el, kialakításra került egy külön lakrész, melyben lakószoba és fürdőszoba is van, így a ház akár 3 generáció együttélésére is kiválóan alkalmas.

Az 1988-ban épült ház melegéről gázkazán gondoskodik, a padlófűtésnek köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el, kellemes hőérzetet biztosítva. A középső szinten, a nappali és a konyha-étkező találkozásánál elhelyezkedő cserépkályha pedig kellemes hangulatot nyújt. A 36 cm-es falvastagság és a 6 cm-es szigetelés megfelelő hőmérsékletet biztosít télen-nyáron, és nem utolsósorban a fűtési költségek csökkentéséhez is hozzájárul.

A kémény újra lett bélelve, amely javítja a fűtés hatékonyságát, könnyebb a tisztítása, illetve biztonságos elvezetést biztosít a káros anyagok részére.

ÉS HOGY MITŐL IGAZÁN KÜLÖNLEGES EZ AZ OTTHON?

A körbekerített tágas gyönyörű kert, ahova idegen szemek nem látnak be… a 42 nm-es terasz… egy másik, 18 nm-es terasz… a nyugalom fákkal, bokrokkal körbezárt szigete.
Rengeteg gyümölcsfa, növény él itt, amelyek friss gyümölccsel várják az új tulajdonost: körtefák, almafák, szeder-, málnabokor, kiwi, cseresznyefa, meggyfa, datolyaszilva, sárgabarack és még sokáig lehetne sorolni, hányféle növény található ebben az oázisban.
A terület nagysága lehetővé teszi a többirányú hasznosítást, akár konyhakertről, vagy a gyerekek számára kialakított játszótérről, esetleg egy medence kialakításáról van szó.

Tágas, világos terek az egész házban:
-1 kényelmes hobbyszoba, ahol szabadon kibontakozhatja kreativitását.
-2 déli fekvésű nappali, ahol a család és vendégei kényelmesen pihenhetnek és szórakozhatnak.
-3 fürdőszoba plusz egy külön mellékhelyiség, amelyek kényelmet biztosítanak a mindennapokban.
-4 hálószoba, amelyek ideálisak egy kis elvonulásra, pihenésre.

Ezen kívül rengeteg hely, ahol könnyedén elfér az egész család holmija a homokozólapáttól a befőtteken keresztül a fűnyíróig.

Az ingatlan könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, a buszmegálló néhány perc sétával elérhető. Az utcában nincs átmenő forgalom, így a csend és a nyugalom garantált. Néhány percre található a környéken bevásárlási lehetőség is, a közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő -minden elérhető közelségben van, ami a mindennapi élethez szükséges.

Ez a varázslatos otthon a csend és nyugalom szigete, és tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék megtapasztalni a mediterrán életérzést, anélkül, hogy messzire kellene utazniuk.

Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, és keressen még ma, hogy egy személyes megtekintés keretében elmerülhessen ebben a páratlan környezetben.

Az ár alkuképes, tegyen ajánlatot!

Használja ki a CSOK által nyújtott lehetőségeket, hogy kedvezőbb feltételekkel tudja megvásárolni az ingatlant!

Irodánk ingyenes hitel-tanácsadással és hitel ügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel várja Ügyfeleinket.
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok