Családi ház Eladó Zalaegerszeg - Zalaegerszeg, panorámás családi ház

240 m2Alapterület 4 Szoba
99 900 000 FtÁr
356613Azonosító
További adatok

800 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

22 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2005 Építés éve

Újszerű, 160 m2-es lakótérrel rendelkező elegáns megjelenésű családi ház eladó Magyarország nyugati határához közel, a Zalai megyeszékhely csendes, zöldövezeti részén panorámás kilàtással!

A közel 800 nm-es kedvező adottságú telken épült családi ház kényelmes és sokoldalú életteret kínál Önnek és családjának.

Az ingatlan leírása:

A jó állapotú, tágas terekkel rendelkező ingatlan három szinten, szintenként 80 m2-en biztosít egy kellemes, komfortos életet leendő tulajdonosainak:

Az alsó szinten (80 m2-en) egy automata garázskapuval ellátott, 2 autó beállására alkalmas garázst, vizesblokkot, tárolóhelyiséget, valamint egy mosókonyhát találunk, ahol helyet kapott a ház melegvízellátásáért és fűtéséért felelős Baxi típusú gázkazán is. Ebben a helyiségben egy külön kémény is van, mely további alternatív fűtési lehetőséget biztosít egy vegyestüzelésű kazán beszerelésével.

Pozitívuma a háznak, hogy a garázsból nemcsak kívülről, hanem egy belső lépcsőházon keresztül is megközelíthető a lakótér, megteremtve ezzel, hogy szélsőséges időjárási körülményeknél is komfortos legyen a feljutás a lakásba, illetve bármely napszakban kellemes hőmérsékletű autóba üljünk be.

A következő szint ad helyet egy tágas, világos, sok ablakkal bíró nappali- étkező- konyha együttesnek, melyből közvetlen a kijutás nemcsak a panorámás erkélyre, hanem a kertkapcsolatos teraszra is. Ezen a szinten találunk még egy keleti fekvésű, erkélykapcsolatos hálószobát, egy elegáns, nagyméretű, zuhanyzóval, dupla mosdóval elátott fürdőszobát, egy külön helyiségben található toalettet, valamint egy tároló helyiséget.

A tágas tetőtérben 3 szobát (kettőből kijuthatunk a felső szinten is rendelkezésre álló erkélyre), egy káddal felszerelt fürdőszobát, valamint még egy toalett helyiséget találunk. Ezen a szinten igény esetén kialakítható még egy nappali, vagy konyha helyiség is, több generáció együtt, de mégis különélése céljából.

Az ingatlanhoz tartozik egy, a bejárat előtt kialakított fedett terasz, valamint egy árnyas, hangulatos nyitott szín is, mely intimitása miatt kiválóan alkalmas többfős családi összejövetelre, de akár jacuzzi, vagy grillező kialakítására is.
A gondozott, virágokkal, fákkal borított, a ház felett található terület további lehetőségeket rejt magába.

A létesítmény teljesen körbekerített, utcafrontról egy automata, kovácsoltvas kapuval, valamint elegáns kerítéssel épült, a ház előtt a garázsba való bejutást egy fűthető, igényes térkővel borított feljáró biztosítja, mellette egy füvesített, virágos növényekkel, díszfákkal beültetett előkertet találunk.

A közel 50 nm dupla garázs gondoskodik járművei biztonságos tárolásáról, de a ház előtt több autó parkolására is van lehetőség.

A tégla építésű, 10 cm-es külső szigeteléssel felöltöztetett családi ház esztétikus elemekkel felszerelt: a többrétegű műanyag nyílászárók kívülről fa borítást, valamint hangulatos fa spalettákat, valamint a ház egyediségét kiemelő, dísztégla borítást is kapott.
Fűtése gáz cirkó fűtés lapradiátor hőleadókkal, valamint a nappali ékét adó cserépkályha jelent további alternatív fűtési módot. Az ingatlan riasztóval felszerelt.

A ház irányára 99.900.000.- Ft.

Megtekintése előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is lehetséges!
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok