Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest XIII. bezirk - Sólyatér utca

68 m2Wohnfläche 3 Zimmer
103 500 000 HUFKaufpreis
365603ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

Neuartig Zustand

Tégla Struktur

14 m2 Balkon/terrasse

Individueller Messer Heizung

voller Komfort Komfort

Garage/Stellplatz zu kaufen Parkplatz

Etage 1

Es gibt Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

2019 Baujahr

Osten Orientierung

Eladó a 13. kerületben a Marina Parton, a Duna Terasz Prémium társasházban egy 68m2-es lakás +14m2-es erkélyes, 1. emeleti, 3 szobás, K-i tájolású, a csendes, sétáló utcára néző, világos lakás.

Az ingatlanhoz vásárolható igény szerint parkoló és tároló is.

A környék:
A Duna Terasz társasház olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épült, amelyből városszerte kevés létezik. A XIII. kerületi Vizafogó városrész állandóan fejlődő, megújuló, új-építésű házakkal övezett lakóövezete egyedi életmódot biztosít a lakóinak.
Pár lépésre a Duna part, de számtalan szórakozási és sportolási lehetőséget talál ebben az exkluzív környezetben: Marina sétányon játszóterek, kültéri edzőterem, teniszpálya igényes éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, jacht kikötők, kondi termek, medencék, futó pálya.
Frekventáltságát tekintve 5 percre a 3-as metró, buszok, kerékpárút szinte a ház előtt, a kikötő kb. 100 méter, így akár autóval, biciklivel, metróval vagy akár hajóval is elérheti a belvárost.

Befektetés:
A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, illetve gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni, így akár kiemelkedő hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

Ha Ön családjával egy nyugodt, biztonságos, tiszta levegőjű, kényelmes otthont keres, vagy akár egy jó befektetést, várom szíves hívását!
Juhász Judit

Juhász Judit
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-883- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien