Einfamilienhaus Verkauf Balatonmáriafürdő - Balatonmáriafürdő - Vízparti sáv!

626 m2Wohnfläche 12 Zimmer
360 000 000 HUFKaufpreis
330200ID nummer
Weitere Informationen

1244 m2 Grundstück

Panorama Ansicht

Neuartig Zustand

Tégla Struktur

72 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2000 Baujahr

Südosten Orientierung

Befektetne? Olyan lehetőséget keres, amely már felfutattott, kedvelt és ismert, s egész évre stabil megélhetést biztosít? A legjobb helyen jár!

A TELTHÁZZAL müködő apartmanház, kiváló
áron Balatonmáriafürdőn vált eladóvá, vízparti sávban, szabadstrand mellett. A 7 apartmanból és vendéglátóegységből álló ingatlan, teljes felszereltséggel, bútorzattal együtt ELADÓ!

A nyugodt, csendes helyen, a külföldiek által is nagyon közkedvelt településen felépült apartmanház teltházzal működik minden nyáron, illetve az utóbbi évben már télen is, ezt a tulajdonos igény esetén a helyszínen dokumentumokkal igazolja, így új üzemeltetője biztos lehet benne, hogy egy már felfuttatott, népszerű befektetésre tesz szert.

Az ingatlan egyediségét adja, hogy a kertből kilépve egyből a kiépített szabadstrandra jutunk, ahol vizesblokk, büfé várja a vendégeket.

Az 1244 m2 területen 2 ház található, az egyikben 5 apartman került kialakításra, a másik épületben a földszinten egy vendéglátóhely (étterem, kávézó), az emeleten pedig 2 apartman található.

A lakrészek 2-6 fő részére nyújtanak szállást, saját terasszal/erkéllyel, konyhával, nappalival, hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel rendelkeznek.

Minden apartmanban találunk mikrohullámú sütőt, tea / kávéfőzőt, hűtőszekrényt, TV - t, valamint minden lakrészben hűtő - fűtő klíma lett felszerelve, ezzel még komfortosabbá téve az itt tartózkodást.

Az udvaron, a két ház között egy ideális méretű 4x8 m-es feszített víztükrű, 120 cm mély medence került megépítésre.
A terület teljesen bekerített, térkövezett, az udvarban a szállóvendégek részére a parkolás megoldott.

Az első épület 2000-ben épült, jelenlegi arculatát a 2020-21-ben megvalósított esztétikai felújítással kapta meg. A 426 m2 hasznos alapterületű épület földszintjén 3 apartman, az emeleten pedig 2 apartman lett kialakítva, s minden lakrészhez terasz, vagy erkély kapcsolódik.

A második épület földszintjén egy berendezett, gépekkel felszerelt étterem és kávézó kapott helyet, míg az emeleten további két lakrész található.

A nagyon jó állapotú és karbantartott tégla épületekben gáz, illetve villanyfűtés található, a nyílászárók fából készültek, s redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. Minden apartman mosó-és szárítógéppel van felszerelve.

Az apartmanház komplett bútorzattal, műszaki cikkekkel kerül új tulajdonosa birtokába!!

Balatonmária a Balaton déli partján, Somogy megye északi részén fekszik az autópálya lehajtótól 1 km-re, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Keszthelytől csupán 15 percnyi, míg Budapesttől másfél órányi autóútra található. A csendes-nyugodt település megőrizte kisvárosias arculatát, télen is nyitva tartó boltokkal, orvosi rendelővel, postával, óvodával, iskolával rendelkezik.

Amennyiben szeretne egy jól működő, ismert apartmanház új tulajdonosa lenni, keressen a megadott elérhetőségeken és tekintsük meg együtt ezt a csodás helyen található ingatlant.
Juhász Judit

Juhász Judit
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-883- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück