Családi ház Eladó Balatonmáriafürdő - Balatonmáriafürdő - Vízparti sáv!

626 m2Alapterület 12 Szoba
360 000 000 FtÁr
330200Azonosító
További adatok

1244 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

72 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2000 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Befektetne? Olyan lehetőséget keres, amely már felfutattott, kedvelt és ismert, s egész évre stabil megélhetést biztosít? A legjobb helyen jár!

A TELTHÁZZAL müködő apartmanház, kiváló
áron Balatonmáriafürdőn vált eladóvá, vízparti sávban, szabadstrand mellett. A 7 apartmanból és vendéglátóegységből álló ingatlan, teljes felszereltséggel, bútorzattal együtt ELADÓ!

A nyugodt, csendes helyen, a külföldiek által is nagyon közkedvelt településen felépült apartmanház teltházzal működik minden nyáron, illetve az utóbbi évben már télen is, ezt a tulajdonos igény esetén a helyszínen dokumentumokkal igazolja, így új üzemeltetője biztos lehet benne, hogy egy már felfuttatott, népszerű befektetésre tesz szert.

Az ingatlan egyediségét adja, hogy a kertből kilépve egyből a kiépített szabadstrandra jutunk, ahol vizesblokk, büfé várja a vendégeket.

Az 1244 m2 területen 2 ház található, az egyikben 5 apartman került kialakításra, a másik épületben a földszinten egy vendéglátóhely (étterem, kávézó), az emeleten pedig 2 apartman található.

A lakrészek 2-6 fő részére nyújtanak szállást, saját terasszal/erkéllyel, konyhával, nappalival, hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával és WC-vel rendelkeznek.

Minden apartmanban találunk mikrohullámú sütőt, tea / kávéfőzőt, hűtőszekrényt, TV - t, valamint minden lakrészben hűtő - fűtő klíma lett felszerelve, ezzel még komfortosabbá téve az itt tartózkodást.

Az udvaron, a két ház között egy ideális méretű 4x8 m-es feszített víztükrű, 120 cm mély medence került megépítésre.
A terület teljesen bekerített, térkövezett, az udvarban a szállóvendégek részére a parkolás megoldott.

Az első épület 2000-ben épült, jelenlegi arculatát a 2020-21-ben megvalósított esztétikai felújítással kapta meg. A 426 m2 hasznos alapterületű épület földszintjén 3 apartman, az emeleten pedig 2 apartman lett kialakítva, s minden lakrészhez terasz, vagy erkély kapcsolódik.

A második épület földszintjén egy berendezett, gépekkel felszerelt étterem és kávézó kapott helyet, míg az emeleten további két lakrész található.

A nagyon jó állapotú és karbantartott tégla épületekben gáz, illetve villanyfűtés található, a nyílászárók fából készültek, s redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. Minden apartman mosó-és szárítógéppel van felszerelve.

Az apartmanház komplett bútorzattal, műszaki cikkekkel kerül új tulajdonosa birtokába!!

Balatonmária a Balaton déli partján, Somogy megye északi részén fekszik az autópálya lehajtótól 1 km-re, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Keszthelytől csupán 15 percnyi, míg Budapesttől másfél órányi autóútra található. A csendes-nyugodt település megőrizte kisvárosias arculatát, télen is nyitva tartó boltokkal, orvosi rendelővel, postával, óvodával, iskolával rendelkezik.

Amennyiben szeretne egy jól működő, ismert apartmanház új tulajdonosa lenni, keressen a megadott elérhetőségeken és tekintsük meg együtt ezt a csodás helyen található ingatlant.
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek