家庭别墅 出卖 Balatonkeresztúr - Balatonkeresztúr

97 m2面积 3 房间
59 900 000 HUF价格
369658识别码
更多信息

710 m2 地皮

街道 风景

状态好 状态

Tégla 架构

10 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1974 修建年

Balatonkeresztúron rendszeresen karbantartott, jó állapotnak örvendő, tágas kerttel rendelkező családi ház vált eladóvá garázzsal, fúrt kúttal!

Az ingatlan a település központjában, a Balaton parttól csupán 5 percnyi sétára található, csendes, családi házas övezetben.

A 97 m2 es otthon fedett bejárattal, tágas előtérrel két nagyméretű és egy kisebb szobával, káddal és zuhanyzoval ellátott fürdőszobával és külön toalettel rendelkezik. Szintén az előszobából nyílik a konyha, melyhez kamra helyiség tartozik, mellette pedig a padlásfeljáró található.

Az ingatlanban kétféle fűtési mód található: a központi fűtést gázkazán, illetve egy vegyes tüzelésű kazán is biztostja lapradiátor hőleadókkal.
A kazánok egy mosó konyhaként is funkcionáló önálló, de a házhoz közvetlenül csatlakozó külön bejáratú helyiségben találhatóak.

A műanyag bejárati ajtók mellett az ingatlanban redőnnyel ellátott fa nyílászárók vannak.

A családi ház a lakók gondosságának köszönhetően külső es belső megjelenésében egyaránt kifogástalan állapotú, azonnal költözhető.

A kert rendezett, teljesen körbekertíett, az udvarban különálló tégla építésű garázs, fűthető nyárikonyha és további tároló helyiségek is találhatóak.
A növények öntözésre egy engedéllyel rendelkező kút áll rendelkezésre.

Megtekintési időpontért keressen bizalommal!
Balogh Manyi

Balogh Manyi

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话

相似的房产