家庭别墅 出卖 Göd - Felújított családi ház Alsógödön

100 m2面积 2 房间
66 000 000 HUF价格
373887识别码
更多信息

719 m2 地皮

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

其他 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1976 修建年

*** Irányáron eladó felújított családi ház Alsógöd csendes, zöldövezeti részén! ***

Az 1970-es években épült, szigetelt 100 nm-es téglaház (telek mérete: 719 nm) az elmúlt években átfogó felújításon esett át, így minden szempontból készen áll arra, hogy új tulajdonosát fogadja. A teljes tetőszerkezet megújult, a nyílászárók cserélve lettek, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, valamint a belső burkolatok is korszerűek. A ház fűtését egy modern kondenzációs gázkazán biztosítja, és a vezetékrendszer cseréje is megtörtént, így a ház műszakilag kiváló állapotban van.

A szépen gondozott kertben bőven van hely pihenésre, kertészkedésre vagy akár gyümölcsszüretre is, mivel több gyümölcsfa (szilva, cseresznye), bogyós bokrok (málna, feketeribizli) és szőlő is megtalálható. Autóval kényelmesen be lehet parkolni, és garázs vagy fedett autóbeálló építésére is adott a lehetőség.

A lakóteret tágas, világos helyiségek jellemzik. A bejárat egy hangulatos, nyitott teraszról nyílik, melyen keresztül egy nagy konyha-étkezőbe jutunk. A konyhából egy folyosó vezet a külön bejáratú szobákhoz, a fürdőszobához és a különálló WC-hez. A ház hátsó részében található kazánház és két nagyméretű tárolóhelyiség, amelyek rugalmasan használhatók a vásárló igényei szerint.

Az ingatlan közlekedési szempontból is jó elhelyezkedéssel bír. A vasútállomás mindössze 10 perces sétára van, emellett a közelben több bevásárlási lehetőség is elérhető, például SPAR, Penny Market és Príma élelmiszerbolt.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, és akár hétvégén is megtekinthető.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hívjon most, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!
Juhász Judit

Juhász Judit

随时给我们打电话

+36-70-883- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话

相似的房产