Casa Familiala Vânzare Zalaegerszeg - Zalaegerszeg

140 m2Suprafaţa 3 + 3 Camere
119 900 000 HUFPreţ
359082Identificare
Mai multe detalii

475 m2 Teren

Curte Vedere

Roman Stare

Caramida Structură

21 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Dupla komfort Confort

Garaj Propriu Parcare

Excelent Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1950 An construcție

‼️ SZÍVET-LELKET MELENGETŐ CSALÁDI HÁZ ELADÓ ZALAEGERSZEG BELVÁROSÁBAN ‼️

Fedezze fel Zalaegerszeg belvárosának legújabb GYÖNGYSZEMÉT! Eladásra kínálunk egy IGÉNYES KIVITELEZÉSŰ, MESÉS KERTTEL rendelkező családi házat, amely MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL épült. Ez az ingatlan tökéletes választás mindenki számára, aki egy OÁZISRA vágyik a város szívében.

A KIVÉTELES lehetőség a költözés miatt adódott, így keresi új tulajdonosát ez a minden igényt kielégítő, 140 m2-es nettó lakótérrel rendelkező, belső kétszintes, nappali plusz 5 szobás, DUPLA KOMFORTOS otthon. A ház garázzsal, pincével és egy gyönyörűen parkosított 475 m2-es telken található.

A kelet-nyugati tájolású, napfényes és világos ingatlan PRAKTIKUS elosztással rendelkezik. A 77 m2-es földszinten minőségi gépekkel felszerelt konyha, étkező, kamra, nagyméretű nappali, dolgozószoba, zuhanyzóval és toalettel ellátott fürdő, valamint háztartási helyiség található. Egy nyugati fekvésű, 19 m2-es TERASZ is tartozik a földszinti részhez.

Az emelet 63 m2 hasznos alapterülete (illetve ténylegesen 76 m2) négy különálló szobát, egy káddal ellátott fürdőt és egy külön toalettet foglal magában. Az egyik szobából gardrób helyiség is nyílik.

A ház teljes egészében téglából épült és több felújításon esett át, beleértve az új tetőt, külső szigetelést, színezést és új tetőablakokat. A melegvízellátásról és fűtésről gáz-cirkó rendszer és egy sütőrésszel felszerelt cserépkályha gondoskodik. Az ablakok minőségi fa nyílászárók, a nappali redőnye elektromos meghajtású.

A biztonságról riasztórendszer és videotelefonos kapu gondoskodik. A felső szinten inverteres KLÍMÁVAL is rendelkezik a ház, valamint a terasz felett automata, motoros napernyő található.

A gondozott kert pázsittal és dísznövényekkel elegáns megjelenést kölcsönöz az ingatlannak. A locsolást kerti csap és fúrt kút segíti. A körben bekerített udvar tökéletes nyugalmat biztosít.

Ez az ingatlan nem csupán a belvárosi fekvés előnyeit kínálja, hanem védett, csendes környezetben helyezkedik el, így biztosítva a nyugalmat és komfortot az itt lakók számára.

Az ingatlan tulajdoni lapja PER, TEHER -ÉS IGÉNYMENTES, tulajdonviszonyai rendezettek.

Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES AJÁNLATOT!

Az ingatlan irányára: 119.900.000 Ft.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és tekintse meg személyesen ezt a páratlan lehetőséget!
Juhász Judit

Juhász Judit
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-883-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare