Casa Familiala Vânzare Szombathely - Déli városrészen

143 m2Suprafaţa 3 Camere
54 900 000 HUF Preţ
373424Identificare
Mai multe detalii

410 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

12 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj Propriu Parcare

Bun Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1970 An construcție

Szombathely déli városrészén, 2019-be teljeskörűen felújított, 143 m2 összalapterületű családi ház eladó. A telekre kettő ház épült, így közös használatú szolgalmi út vezet a hátsó lakrészhez. A házhoz kizárólagos használati joggal 410 m2 telek tartozik. Az ingatlan 1/1-es tulajdonban van, tehermentes, gyorsan költözhető. A felújítás során a tető faszerkezetét megerősítették, a héjazata új. Külső homlokzati szigetelés, nyílászárók cseréje után a homlozati vakolat is megújult. A nyílászárok redőnyökkel felszereltek. Víz-villany és fűtésrendszer korszerűsítése is megtörtént.
A szobák padozatára új lamináltpadló, a vizes helyiségebe új járólap, csempe került. Fűtéséről, meleg vizellátásáról gázkazán gondoskodik.
A lakóingatlanban kettő nagyméretű szoba, nappali-étkező, konyha, fürdőszoba, kama folyosó lett kialaktva. Tartozik hozzá fedett terasz, tároló, műhely, kettő gépkocsi beállására garázs is. Megegyezés szerint akár a teljes berendezés is maradna. Ha hitelre, állami támogatásra van szüksége, abban is segítünk. Keresse irodánkat további
információkért.
Juhász Judit

Juhász Judit
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-883-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare