Locuinta (panel) Vânzare Budapest XVIII. Cartier - Gloriett- lakótelepen felújított

66 m2Suprafaţa 1 + 2 Camere
56 000 000 HUFPreţ
370730Identificare
Mai multe detalii

Vedere spre grădină Vedere

Renovat Stare

Structura blocului Structură

Contorizare individuala Încălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 1

Inexistent Lift

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1990 An construcție

Costuri comune 42 000 HUF

Sud Vest Orientare

Megvételre kínálunk Pestszentlőrincen a Gloriett- lakótelepen, egy 1 + 2 félszobás, szépen karbantartott, 66 nm-es, világos, tágas lakást!

Az ingatlan jó választás lehet minden korosztály számára, akár babatervezés előtt álló fiatal párok, vagy gyermekes családok részére is tökéletes döntés lehet.
Sok esetben érezzük azt, hogy nem tudjuk eldönteni, hová költözzünk, milyen környezet és milyen otthon lenne megfelelő számunkra. Itt, a jó levegő, sok zöld terület, az erdő közelsége ideális klímát biztosít az ott élők számára.


A lakás jó elrendezésű, tágas nappalival rendelkezik, ennek hangulatát fokozza, a falsíkból kiugró ablakfülke, melynek köszönhetően még több természetes fény jut a lakásba. A két félszoba is elegendően nagy ahhoz, hogy szépen rendezhető legyen.
A társasház a panelprogram keretén belül, megújult az épület fűtés korszerűsítését tíz évvel ezelőtt új kazánnal, új nyílászárókkal, szigeteléssel és egyedi mérők ellátásával valósította meg. Az ablakok redőnnyel és felhúzható rolós szúnyoghálóval szereltek, kivéve a konyhát, ott nincs redőny csak szúnyogháló.
Az ingatlan per- és tehermentes, így az új tulajdonos rövid határidővel birtokba veheti.
Amennyiben a parkolást szeretné megoldani, opcionálisan egy garázst is felkínálunk a lakás mellé, ennek vételáráról külön tudunk egyeztetni.
A garázs mérete:13 nm, külön helyrajzi számon van.

A lakás helyiségei:

- nappali: 20,50 m2
- félszoba: 9,80 m2
- félszoba: 11,50 m2
- konyha: 6,50 m2
- ebédlő: 9 m2
- fürdőszoba: 2,60 m2
- közlekedő: 5,20 m2
- Wc: 0,90 m2
- tároló: 2,50 m2


A lakás csendes, kertvárosias környezetben helyezkedik el, a közelben lévő Bókay- kert lehetőséget biztosít sportolásra és a kikapcsolódásra. A park stranddal, uszodával, teniszpályával ellátott, az erdő közelsége meghatározza a környék atmoszféráját.
A ház szomszédságában focipálya található. Sok játszótér, sportiskolai általános iskola, óvoda is van a közelben, valamint több bevásárlási lehetőség is megtalálható (Aldi, Spar, Lidl)
Közlekedési szempontból is kiváló adottságokkal rendelkezik a lakás, autóval az M 5 és M 4- es autópálya könnyen megközelíthető néhány perc alatt. Tesco és Auchan buszjárat is megáll a környéken, ezekkel a nagyobb bevásárló központok is elérhetőek tizenöt percen belül, valamint Media Markt, IKEA, JYSK, OBI.
Buszmegállók a közelben (194, 142 E, 36), valamint a Határ út és a Kőbánya Kispest is a közelben van.


Kedvezmények: CSOK+, állami kamattámogatású lakáshitel, illetékmentesség. 5% Áfa visszatérítési kedvezmény igénybe vehető.
Az ország szinte összes bankjának a hiteleit kínáljuk , egyedi, általunk igénybe vehető kedvezményekkel, DÍJMENTES ÜGYINTÉZÉSSEL.

Ne hagyja ki ezt kivételes lehetőséget: VEGYE MEG ÚJ OTTHONÁT Pestlőrinc szívében!
További információért keressen bizalommal!
Juhász Judit

Juhász Judit
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-883-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare