Locuinta (caramida) Vânzare Budapest IX. Cartier - Haller utca

40 m2Suprafaţa 1 Camere
51 900 000 HUF Preţ
373066Identificare
Mai multe detalii

Curte Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 3

Ultimul etaj

Inexistent Lift

Excelent Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1949 An construcție

Costuri comune 9 000 HUF

Sud Orientare

ELADÓ NAGYON JÓL KIADHATÓ LAKÁS A MESTER UTCÁNÁL!

Az 1950-es években épült ház központi helyen a teljesen megújult IX. kerület szívében található. A közlekedés és az infrastruktúra kiváló, a házból kilépve minden megtalálható a környéken ami a minden napi élethez szükséges. Séta távolságra több villamos is közlekedik, melyekkel könnyedén eljuthatunk a város több pontjára.

A pár éve teljeskörűen felújított lakás a 3. emeleten található, ablakai hátsó udvarra néznek ezért nagyon csendes és világos A lakásba lépcsőn jutunk fel, lift nincs az épületben, azonban kaputelefon könnyíti az itt lakók életét.

A 40 nm -es (22 nm szoba, 11 nm konyha, 5 nm fürdőszoba, 2 nm tároló - ami jelenleg nagy gardróbnak van használva) lakás pár éve teljes műszaki, és esztétikai felújításon esett át, melynek keretein belül megtörtént a vezetékek, csövek cseréje, új burkolatok, új fürdőszoba, új konyhabútor lett a lakásban, és a nyílászárók cseréje is megtörtént.

A több mint 3 méteres belmagasságnak köszönhetően, fekvő galéria kialakítható, de a szobát akár ketté is lehet választani, nappali + hálót kialakítva ezzel. A kádas fürdő egyben van a WC-vel, a bejáratnál található hatalmas gardrób egybe nyitható a konyhával, tovább növelve így a teret. Minden fogyasztás egyedi mérős, a közösköltség 9.000 Ft, rezsije rendkívül alacsony. Egy tisztasági festés után költözhető.

Jelenleg albérlő lakik a lakásban, aki megegyezés szerint szívesen maradna továbbra is.
Juhász Judit

Juhász Judit
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-883-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare