Casa Familiala Vânzare Erdőkertes - csendes utcában

61 m2Suprafaţa 2 Camere
48 000 000 HUFPreţ
372807Identificare
Mai multe detalii

1085 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

12 m2 Balcon/Terasă

Altele Încălzire

Confort Confort

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1965 An construcție

Sud Est Orientare

Erdőkertesen eladó lakóház besorolású, nettó 61 nm lakóterületű (+ 12,3 nm terasz, + pince) családi ház, 1085 nm-es lakóövezeti telken.

Az épület az 1960-as években épült, a tégla és a sóskúti mészkő között légrés található fokozva a jó hőtartást.
Betonfödémes, a tetőt 10 éve felújították, új lécezést kapott, új cserépfedést, új thermoüveges tetőablakokat, a tető síkja pedig üveggyapot szigetelést.
A fűtést jelenleg kandalló, a meleg vizet villanybojler biztosítja.
Közművek szempontjából víz-villany (3 x 20 Amper)-csatorna a házban, gáz a telken.
A ház részben alápincézett, a magas földszinten 12,3 nm-es fedett terasz, egy egylégterű 14 nm-es nappali- 4,2 nm-es konyha- és egy 5,6 nm-es étkező található, valamint egy 3,5 nm-es zuhanyzós fürdő.
A nappaliban kapott helyet az épített kémény mellett a kandalló.
Az emelet jelenleg egylégterű, 7,55 m x 4,55 m= 34 nm, mely igény szerint alakítható.
A kert jelentős előkerttel bír, mely alkalmas több autó beállására. A kert gondozását kút teszi költségkímélővé. A telken több termő gyümölcsfa (füge, őszibarack, dió, alma..), akác, és fenyő található, melyek enyhítik a forró nyári napokat.
A telek 30%-ban beépíthető (325 nm!), így jelentős bővítésre van lehetőség. Melléképület, garázs kialakítására is van lehetőség a helyi építési szabályzat szerint.

Az ingatlan elhelyezkedése is ideális, hiszen a közlekedés tökéletes, pár perc sétára található a 393 számú busz megállója, mely Veresegyház és Erdőkertes között közlekedik az összes fontos intézmény, vasútállomás érintésével. A távolsági busz megállója is kb. 150 méterre található (Budapest-Újpest Városkapu és Galgamácsa között közlekedik Fót és Veresegyház érintésével).
A településen iskola, óvoda,(bölcsőde most épül), Coop, Spar, orvosirendelő, gyógyszertár, posta elérhető, nagybevásárlásra a veresegyházi Lidl, vagy a híres "veresi piac" nyújt lehetőséget.

Kikapcsolódásra a veresegyházi tavak, a termál fürdő, a medvefarm, az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, és a helyi kultúrális programok nyújtanak lehetőséget.
Juhász Judit

Juhász Judit
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-883-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare