Vendéglátás Eladó Zalaegerszeg - -20 éves vendéglátóegység panzióval

300 m2Alapterület 0 Szoba
170 000 000 FtÁr
372441Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

2005 Építés éve

Kiváló vendéglátóipari befektetési lehetőség!!!

ELADÓ Zalaegerszegen a kivételes JÁNKAHEGYI GYURI CSÁRDA PANZIÓVAL együtt!

Ez az impresszív épületkomplexum 2005-ben kezdte meg működését, és azóta folyamatosan bővült és fejlődött. Most lehetőség nyílik ennek a prémium kategóriás ingatlannak a tulajdonosává válni!

A csárda teljes területe 2000 m2, és lenyűgöző panorámás kilátást nyújt a városra. Az étterem rész 100 fő befogadására alkalmas és több különálló térrel rendelkezik. Egy nagyterem, két privát terem és egy autentikus pálinka sarok várja a vendégeket.
A panorámás fedett terasz további 60 fő befogadására alkalmas, így akár nagyszabású rendezvények lebonyolítására is ideális választás.

A modern és teljesen felszerelt konyha minden igényt kielégít, a magas színvonalú berendezés az ár részét képezi. A konyha minden előírt szabálynak megfelel és olyan nélkülözhetetlen részletekkel rendelkezik, mint a hűtőkamra, fekete és fehér mosogató, hús és zöldség előkészítő.

Az épületkomplexum panzió része 11 külön bejáratú, egy-három férőhelyes szobával rendelkezik. Különleges kényelem érdekében egy nászutas szoba, infra szauna és sószoba is megtalálható. Minden szoba panorámás kilátással és légkondícionálóval van ellátva, hogy a vendégek valóban luxus kényelemben érezzék magukat.

A műszaki tartalom is kifogástalan. A villanyfogyasztás csökkentése érdekében fejlett napelemrendszer került kiépítésre, míg a fűtésről gáz-cirkó rendszer gondoskodik, mely épületrészenként szakaszolható. Az épület tetején található 360 fokos panorámás kilátó fantasztikus élményt nyújt a vendégeknek.

Az épülethez saját parkoló is tartozik, mely a vendégek számára kényelmes és biztonságos parkolást biztosít.

Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot! Bővebb információért és megtekintésért forduljon hozzánk bizalommal!
Sebők Noémi

Sebők Noémi

Hívjon bizalommal

+36-30-491-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek