公寓房(砖头) 出卖 Zalaegerszeg - Zalaegerszeg

57 m2面积 2 房间
56 700 000 HUF价格
348357识别码
更多信息

189 m2 地皮

全景 风景

新建 状态

Tégla 架构

25 m2 阳台

热泵 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

几层 1

没有 电梯

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2022 修建年

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, MODERN LAKÁS PRÉMIUM MINŐSÉGBEN ELADÓ!

Eladásra kínálok Zalaegerszegtől néhány percre egy csendes, nyugodt lakóparkos környezetében egy 57 m2-es, igényesen megtervezett, teljes mértékben bútorozott és gépesített ikerházi ingatlan egyik felét saját, illetve befektetési célra egyaránt.

A ház 2022-ben épült, melyben kialakításra került egy nappali, konyha-étkező, egy hálószoba, egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, egy gardrób szoba, valamint kettő terasz.

Az összkomfortos ingatlan minden szegletéből árad a modernitás, a precizitás és az igényesség. A tulajdonosok szépérzéke és a gondos tervezői munka eredményeképp egy rendkívül harmonikus ingatlant tudhat magáénak következő tulajdonosa, ahol a berendezés, a burkolatok, a kiegészítők mind ezt a harmóniát tükrözik.

A nappali-étkező-konyha együttes egy tágas, napfényes térben kapott helyet. A konyhában a műszaki berendezések modernek és kiváló minőségűek.

Az ingatlan egyedisége, hogy 2 terasz tartozik hozzá. A nagyobb méretű, 17 m2-es, műfűvel borított, amely a nappaliból közelíthető meg. Kiváló lehetőség baráti vagy családi összejövetelekre. A kisebbik, 8 m2-es, térkövezett terasz a hálóból közelíthető meg, mely tökéletes helyszín a reggeli kávézáshoz.

A hálószoba kifinomult és antik bútorokkal felszerelt, melynek praktikussága, hogy nyílik belőle egy tágas gardróbszoba.

Az esztétikus fürdőszobában egy modern épített zuhanyzó került kialakításra, valamint extraként egy kétszemélyes infraszauna várja a relaxálni vágyókat.

A hideg időszakokban a lakás melegéről, nyáron pedig a hűtéséről egy modern hőszivattyús rendszer gondoskodik 3 beltéri egységgel és távirányítóval.
Nagy méretű nyílászárói 3 réteg üvegezésűek, elektromos redőnnyel ellátottak. A plusz tetőablaknak és a nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően a lakás napfényes és világos.

A parkolás egy saját udvari beállóval lehetséges, az ingatlan zárt, bekerített udvarral rendelkezik.

Lokációját tekintve az elmúlt években komoly infrastrukturális fejlődésen ment keresztül, amelynek köszönhetően bölcsőde, óvoda, általános iskola, tanuszoda biztosítja a családok életét.
Autóval a belváros 10 perc, jó tömegközlekedéssel rendelkezik.

A képeken látható összes berendezés az árat képezi!

AJÁNLOM:
- saját részre, ha egy ízléses, letisztult minőségi otthonra vágyik
- valamint BEFEKTETŐK részére, hiszen az ingatlant egy fix bérlő kibérelné.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Simon Liliána

Simon Liliána

随时给我们打电话

+36-30-484- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话

相似的房产