家庭别墅 出卖 Pusztamagyaród - Pusztamagyaród, családi ház

90 m2面积 3 房间
3 800 000 HUF价格
338358识别码
更多信息

3300 m2 地皮

园子 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

其他 暖气

Alt 舒适感

自己的泊车位 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1958 修建年

Pusztamagyaródon kínálom megvételre ezt a 3 szobás, felújításra szoruló családi házat nagy területtel, kúttal!

A 3 szobából, étkezőből, konyhából, előtérből, fürdőhelyiségből álló, régebben lakott házban a bontási munkákat részben már megcsinálták, így az új tulajdonosokra a felújítási munkálatok várnak: a tető, a ház szigetelése, a burkolatok lerakása, vezetékcsere az új tulajdonosok elképzelései szerint valósulhatnak majd meg.

A ház egyik pozitívuma, hogy azonnal birtokba vehető, így a felújítási munkálatok azonnal megkezdhetők, a másik pedig a sík, 3330 m2-es terület, mely kiadható művelésre, vagy pedig saját gazdálkodásra is hasznosítható. Jelenleg pár gyümölcsfa van a területen.

A gázcsonk telken belül, a házban a víz, villany bevezetésre került., a területen fúrt kút van.

A településre a tömegközlekedés jó, rendszeres buszjárat közlekedik a megyeszékhelyre,, illetve a hasonló távolságra lévő Nagykanizsára, mely városokban számos munkalehetőség várja a dolgozni vágyó embereket.

Ajánlom a házat mindazoknak, akik nagy területre vágynak, melyet szeretnének saját maguk művelni. Ajánlom azoknak is, akik a felújítást a saját igényeik szerint kívánják befejezni, s felügyelni azt.
Amennyiben még nagyobb területre lenne szüksége a leendő tulajdonosoknak, a szomszéd terület megvásárolható hozzá, így a birtok a duplájára, azaz közel 7.000 m2-re növelhető.

Várom megtisztelő megkeresését!
Juhász Judit

Juhász Judit

随时给我们打电话

+36-70-883- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话