家庭别墅 出卖 Böde - Böde

91 m2面积 3 房间
47 490 000 HUF价格
345329识别码
更多信息

2300 m2 地皮

园子 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

10 m2 阳台

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Kiváló 公共交通

美国式厨房

有 有园子

1970 修建年

‼️ Teljeskörűen felújított családi ház 3 szobával, tetőtér beépítési lehetőséggel, 2 féle fűtéssel, kúttal, nagyméretű területen Zalaegerszegtől csupán 10 km - re‼️

Eladóvá vált ez a teljes belső és külső felújításon átesett, nettó 91 m2 - es 3 szobás családi ház 2830 m2 - es területen Böde abszolút csendes részén, csupán 10 km - re Zalaegerszegtől.

Az ingatlan egy kisebb ház újragondolásából szakemberek, tervek és engedélyek! mentén valósult meg 6 éve.

A 91 m2 - es családi házban remekül határolodnak el egymástól a legtöbbet használt életterek a pihenésre szolgáló hálószobáktól.

Tágas terek formájában ad helyet kettő előtérnek - az egyikből lehet a tetőtèrbe feljutni,itt a lèpcső helye rendelkezèsre àll - , egy tusolóval ellátott fürdőnek, egy nagyméretű nappalinak, kettő egész szoba méretű hálószobának, egy étkezőnek, egy gèpesìtett konyhának és egy spejznek, melyből a gépészet helyiségébe juthatunk.

Az itt lakók kényelméért felel továbbá egy 10 m2 - es hátsó fedett terasz, valamint egy 38 m2 - es kettő helyiségből álló melléképület, mely alatt 16 m2 - en egy hűs, teljesen száraz pince húzódik.

A világos otthon 2016 - ban esett át a teljeskörű felújításon, melynek kivitelezésekor a minőségi anyagok felhasználása volt a fő szempont!

➡️ A komplett víz és áramhálózat cseréje megtörtént - utóbbi 3 fázisúként valósul meg, emellett már az ipari áram is bevezetésre került a teraszhoz
➡️ Hő és hangszigetelő műanyag külső nyílászárók kerültek beépítésre - melyek fa hatású aranytölgy fóliával vannak fedve, belső nyílászárók tolóajtókra lettek cserélve
➡️ A már elhasznált hideg - meleg burkolatok helyére új, minőségi lapok kerültek, a mennyezetet pedig néhol álmennyezettel látták el, melybe energiatakarékos LED lámpák kerültek beépítésre.
➡️ Megvalósult a tető szerkezetének és fedésének teljes felújítása
➡️Elkészítették az ingatlan 15 cm - es födém, 5 cm - es aljzat és 10 cm - es homlokzati szigetelését

Az otthon melegvízellátásáról vilanybojler, míg melegéről 4 db megfelelő teljesítményű hűtő - fűtő klíma gondoskodik, azonban a nappali ékessége is rendelkezésünkre áll alternatív fűtési megoldásként egy fa tüzelésű kandalló formájában, mely keringető, puffertartály és lapradiátorok segítségével központi fűtésként használható, ugyanakkor az ingatlan melegvíz ellátását is képes biztosítani.

A családi ház falazata téglából épült, fafödémmel rendelkezik. Utóbbi lehetőséget teremthet a tetőtér beépítésének, ahová már az áram felhelyezésre került, a víz és a fűtés használatára pedig elő lett készítve. Beépítés esetén ca. nettó 50 m2 - el növelhetjük az alapterületet.

Az otthon egy teljes méretében körbekerített, gondozott 2830 m2 - es területen található!

A birtok nemcsak melléképületeknek és lehetőségeknek, egyidejűleg ezzel virágbokroknak, gyümölcsfáknak ad otthont.
Az előkertben a teljes föld ki lett cserélve, ezzel megkönnyítve egy virágoskert létrehozását.

A telken taláható egy kút is, mely nagyban megkönnyíti a növények locsolását, valamint egy 46 m2 - es garázs építése is elkezdődött, melynek alapozási munkái már megvalósultak.
A kaputól egészen a garázsig vezető út igényesen térkővel burkolt.

Böde, az alig 300 fős lélekszámú átmenő forgalomtól mentes zsákfalu Zala megyében a Szentmihályfai-patak völgyében húzódik, mindösszesen 15 percre Zalaegerszegtől.

A településen található a méltán híres energiadomb, amely 2010-ben nyerte el az első helyet Zala megye 7 természeti csodája közül!

Kiknek ajánlom?
➡️ azoknak, akik egy felújított, fiatalos otthonban szeretnének élni
➡️ azoknak, akik egy kis ráfordítással egy közel 150 m2 - es, 2 generáció számára alkalmas ingatlant szeretnének birtokolni
➡️ azoknak, akik zöldség- és gyümölcstermesztéssel, esetleg állattartással szeretnének foglalkozni
➡️ azoknak, akik csendes, zöld "falusi" környezetre vágynak egy olyan településen, amely a várostól mindössze 10 km - re található
➡️ azoknak, akik megfizethető áron szeretnének hozzájutni egy felújított állapotú, nagy területen lévő családi házhoz!
➡️ de leginkább azoknak, akik igényesen, lelkiismeretesen, minőségi anyagok által felújított ingatlant keresnek!

Az ingatlan tulajdoni lapja tehermentes,tulajdon viszonyai rendezettek,àllami tàmogatàs igènybevêtelèvel is megvàsàrolható!

Irányára: 47.490.000 Ft
Tóth-Ragó Anita

Tóth-Ragó Anita

随时给我们打电话

+36-30-279- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

發送信息

请给我回电话