Квартира (кирпичная) Продается Zalaegerszeg - Zalaegerszeg

57 m2Площадь 2 Комната
56 700 000 HUFЦена
348357Идентификация
Прочие данные

189 m2 Yчасток

С панорамой вид

Новостройка Cостояние

Tégla Kонструкция

25 m2 балкон/терраса

Тепловой насос отопление

plným komfortom Kомфортность

Свое место парковки парковка

Этаж 1

Нет Лифт

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Есть Есть сад

2022 Год строительства

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, MODERN LAKÁS PRÉMIUM MINŐSÉGBEN ELADÓ!

Eladásra kínálok Zalaegerszegtől néhány percre egy csendes, nyugodt lakóparkos környezetében egy 57 m2-es, igényesen megtervezett, teljes mértékben bútorozott és gépesített ikerházi ingatlan egyik felét saját, illetve befektetési célra egyaránt.

A ház 2022-ben épült, melyben kialakításra került egy nappali, konyha-étkező, egy hálószoba, egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, egy gardrób szoba, valamint kettő terasz.

Az összkomfortos ingatlan minden szegletéből árad a modernitás, a precizitás és az igényesség. A tulajdonosok szépérzéke és a gondos tervezői munka eredményeképp egy rendkívül harmonikus ingatlant tudhat magáénak következő tulajdonosa, ahol a berendezés, a burkolatok, a kiegészítők mind ezt a harmóniát tükrözik.

A nappali-étkező-konyha együttes egy tágas, napfényes térben kapott helyet. A konyhában a műszaki berendezések modernek és kiváló minőségűek.

Az ingatlan egyedisége, hogy 2 terasz tartozik hozzá. A nagyobb méretű, 17 m2-es, műfűvel borított, amely a nappaliból közelíthető meg. Kiváló lehetőség baráti vagy családi összejövetelekre. A kisebbik, 8 m2-es, térkövezett terasz a hálóból közelíthető meg, mely tökéletes helyszín a reggeli kávézáshoz.

A hálószoba kifinomult és antik bútorokkal felszerelt, melynek praktikussága, hogy nyílik belőle egy tágas gardróbszoba.

Az esztétikus fürdőszobában egy modern épített zuhanyzó került kialakításra, valamint extraként egy kétszemélyes infraszauna várja a relaxálni vágyókat.

A hideg időszakokban a lakás melegéről, nyáron pedig a hűtéséről egy modern hőszivattyús rendszer gondoskodik 3 beltéri egységgel és távirányítóval.
Nagy méretű nyílászárói 3 réteg üvegezésűek, elektromos redőnnyel ellátottak. A plusz tetőablaknak és a nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően a lakás napfényes és világos.

A parkolás egy saját udvari beállóval lehetséges, az ingatlan zárt, bekerített udvarral rendelkezik.

Lokációját tekintve az elmúlt években komoly infrastrukturális fejlődésen ment keresztül, amelynek köszönhetően bölcsőde, óvoda, általános iskola, tanuszoda biztosítja a családok életét.
Autóval a belváros 10 perc, jó tömegközlekedéssel rendelkezik.

A képeken látható összes berendezés az árat képezi!

AJÁNLOM:
- saját részre, ha egy ízléses, letisztult minőségi otthonra vágyik
- valamint BEFEKTETŐK részére, hiszen az ingatlant egy fix bérlő kibérelné.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Simon Liliána

Simon Liliána

Звоните нам с доверием

+36-30-484- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость