Casa Familiala Vânzare Borsodnádasd - Borsodnádasd, Felújított családiház

104 m2Suprafaţa 4 Camere
16 500 000 HUFPreţ
341621Identificare
Mai multe detalii

1161 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Stare medie Stare

Caramida Structură

14 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj Propriu Parcare

Slab Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1970 An construcție

Borsodnádasdon eladóvá vált egy erdővel körül ölelt, romantikus, összkomfortos családi ház, a telek végében kis patakkal!

Az 1.161 m2 telken fekvő 108 m2-es ingatlan, zárt garázzsal (kb. 40 m2), földbe vájt pincével rendelkezik, Borsod-Heves megyék határán, csendes (inkább falusias) kisvárosban, Szilvásvárad - Szalajka Völgy és Eger közelségében (kb. 20 percre) található.

A családi ház helyet ad egy étkező-konyhának, négy szobának, egy tárolóhelyiségnek (kamra) amiben a padlásfeljáró és a kazán is elhelyezésre került, valamint szekrénnyel felszerelt előtérnek, egy tágas nappalinak (a szoba terasz-kapcsolatos), és 2 külön bejáratú háló/egyéb szobának, továbbá egy zuhanyzóval felszerelt tágas, ablakos, nagy fürdőnek, amiben található toalett és bidé is!
A ház mellett közvetlenül egy külön bejáratú tároló helyiség húzódik, kerti szerszámoknak helyet adva. Ez a helyiség nagyobb mennyiségű tűzifa tárolására is alkalmas, korábban is ezt a funkciót töltötte be.

A képeken jól látszik a ház jelenlegi tulajdonosainak gondos munkája, hiszen az épület teljes belső felújításakor nemcsak a víz-és villanyvezetékeket cserélték, hanem komplett fűtés-korszerűsítést hajtottak végre-aljzat szigeteléssel, egyedi (gáz) cirkó fűtésűre alakították, mellette meghagyva a hangulatos cserépkályha elhelyezés lehetőségét (a kémény felújítva!), ügyelve a letisztult színvilágú világos és tágas terek kialakítására. A világos, napfényes házban 8 éve cserélve lett a nyílászárók nagy része, a bejárati- és a teraszajtók. Új hideg - meleg burkolatok kerültek lerakásra.
Az ingatlant riasztóval és mozgásérzékelővel látták el. A külső fal-rész körbe lett szigetelve (injektálással), ezért sem vizesedik! Az ingatlan részben bútorozott.

A rendkívül masszív, száraz, statikailag kifogástalan állapotban lévő téglaépület (egy 2 helyiségből álló, kb 60 m2 pinceszintre épült).

A hangulatos, teljesen bekerített udvar gondozott, füvesített, zöld gyeppel, virágokkal, illetve direkt kertkapcsolattal bír a veteményes-kertre, a terület végén kis patak fut az erdő előtt.

Az ingatlan jelenleg lakott, bérlők használják (dohányzás és kisállat tartása nem megengedett). Amennyiben az ingatlant saját célra vásárolja, a bérlők kiköltöznek onnét, illetve befektetési célú vásárlás esetén tovább bérlik azt.

’Falusi CSOK’ IGÉNYBE VEHETŐ!!!

Ajánlom az ingatlant azoknak, akik csendes természetközeli környezetben szeretnének élni, de mégis viszonylag közel nagyobb városokhoz. A terület sajátosságai miatt akár állattartásra (pl. lovak.) is alkalmas.

Amennyiben az Ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem hívjon.
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.
Juhász Judit

Juhász Judit
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-883-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Trimite un mesaj

Sună-mă