Családi ház Eladó Zalakaros - Zalakaros

70 m2Alapterület 3 Szoba
43 490 000 FtÁr
332165Azonosító
További adatok

1077 m2 Telek

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

8 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1975 Építés éve

Ha csendes, Balatonhoz közeli településen szeretne ingatlant vásárolni, kitűnő lehetőséget kínálok!

Az ingatlan Zalakaros központján helyezkedik el. A fürdő mindössze 15 perc, a főtér 10 perc, míg a méltán híres Szilágyi Cukrászda mindössze 5 perc sétatávra található! Ha tömegközlekedéssel érkezne, a központi buszmegállóból 10 perc alatt otthonába érkezhet.

Az ezer négyzetméteres telken elhelyezkedő családi ház két hálószobával, egy amerikai konyhás nappalival, zuhanyzós fürdőszobával és külön mellékhelységgel rendelkezik. Az udvarban melléképület található. A ház melegét és a melegvizet gáz-cirkó kazán biztosítja. Az ablakok műanyagra cseréltek, illetve a külső szigetelés is megtörtént az épületen.

Zalakaros a Kis-Balaton mellett fekszik, termálfürdőjéről és turizmusáról híres. A Balaton mindössze 25 perc, míg Nagykanizsa 10 perc. Központi, mégis nyugalmas település. A város minden évszakban számos program helyszínéül szolgál. A Főtéren rendezvények, koncertek sokasága közül választhatunk, meglátogathatjuk a Termelői piacot, segway túrával, vagy biciklivel körbe járhatjuk a környéket, kiépített bicikliúton. A központi park gyerekeknek és felnőtteknek is biztosít mozgást: a játékok mellett szabadtéri konditerem és kiépített futópálya is található itt. A helyi borászatok és éttermek kulináris élményt nyújtanak. A nyári estéken Kertmozi biztosít szórakozást az egész család számára.

Akár saját részre, akár befektetésnek tökéletes választás a ház.
Jöjjön el, nézze meg, és szeressen bele leendő otthonába!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Sebők Noémi

Sebők Noémi

Hívjon bizalommal

+36-30-491-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek