Telek Eladó Zalaboldogfa - helyrajziszám 2094/2

3 563 m2Alapterület 0 Szoba
9 900 000 FtÁr
346865Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Tömegközlekedés

Zalaegerszeg Hatháza városrészhez közel, Zalaboldogfa határánál kínálok eladásra egy 3563 m2 területű külterületi telket.

A terület kiválóan alkalmas azoknak, akik hétvégi kikapcsolódásnak szeretnének vásárolni egy teljesen körbekerített, gyümölcsfákkal (alma, cseresznye, szilva, dió, körte), szőlővel, málnával, veteményessel tarkított nagyon szép birtokot.

A telken egy hangulatos zárható, fa házikó is megtalálható, mely a kerti munkák és a pihenéssel eltöltött órák alatt kellemes élményt nyújt az ott tartózkodók számára. A házban egy fatüzelésű kályha adja a meleget, de van benne egy pihenésre, főzésre alkalmas helyiség, egy, a zöldségek tárolására alkalmas, hűs pince, valamint egy angol wc is, illetve több, tárolásra lakalmas fa épület is.

A telek jelenleg is gondozott, zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület (nem kell kifüggeszteni).
A villany telken belül, csatorna nincs, gáz az utcában található. Az esővizet egy ciszternában gyűjtik a tulajdonosok, de a vezetékes ivóvíz a szomszéd teleken már megtalálható. A telek Mk (kertes mezőgazdasági terület) besorolású, az építési szabályzat szerint 3%-os a beépíthetősége. Utcafronti szélessége 25 m, hosszúsága pedig 150 m.

A birtok egy murvás útról nyílik, a buszközlekedés jó, a buszmegálló 1 km-en belültalálható.
A környéken hasonló mezőgazdasági telkek vannak.


Amennyiben a telek felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal.

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.
Varga Jánosné

Varga Jánosné

Hívjon bizalommal

+36-20-361-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek