Családi ház Eladó Tornyiszentmiklós - Petőfi Sándor

Eladó Tornyiszentmiklós Családi ház
86 m2Alapterület 3 Szoba
50 000 000 FtÁr
Loading... Loading
326835Azonosító
További adatok

3095 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Könnyűszerkezet Szerkezet

30 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2005 Építés éve

Napfény és természet!

Tornyiszentmiklós kedvelt utcájában patak partján, csendes, zöld területen vált eladóvá ez a kis ékszerdoboz. A 86 m2-es családi házba érbe egy hatalmas tér fogad minket, melynek egyik végén a nappalit, másik végén a konyhát találjuk. Ebben a tágas térben kapott helyet egy kandalló is. A nappali, a konyha, valamint a két helyiséget összekötő tér utcafronti oldalának egészét redőnnyel felszerelt ablakok borítják, ennek köszönhetően nagyon világos.

A konyha melletti ajtón belépve egy tágas közlekedőbe érünk, melyből a mosókonyhába, a hálószobába, valamint a toaletthez juthatunk el. Az ingatlan különleges adottságából kifolyólag a nappali mellett lévő ajtón belépve mintegy tükörképként, azonos elrendezéssel találjuk meg a helyiségeket csupán egy apró különbséggel, a jobb oldalon mosókonyha helyett fürdőszobát találunk.

A ház mögött egy 30 m2-es terasz került kiépítésre,melynek végében szerszámtároló található. A teraszról az udvarra vezető lépcső kicserélésre kerül a következő hetekben, valamint ezzel egyidejűleg egy kerti tó is kiépítésre kerül.

Az ingatlan egy 3095 m2-es rendezett, füves területen található, mely kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állatok tartására is.

A vételár a komplett bútorzatot magába foglalja!

Tornyiszentmiklós egy rendezett, csendes kis falu Lentitől 14 km-re. A településen található a szlovén határátkelőhely, míg az Ausztriába történő átlépést három határátkelő is segíti csupán egy órányi autóútra. Kisbolt a településen található, iskola és óvoda a tőle 4 km-re található Lovásziban elérhető!

Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, hívjon telefonon, vagy írjon e-mailt, nézzük meg együtt!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja meglévő és leendő Ügyfeleit!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Tóth-Ragó Anita

Tóth-Ragó Anita

Hívjon bizalommal

+36-30-279-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574