Családi ház Eladó Ráckeresztúr - Kormiss István

170 m2Alapterület 4 Szoba
59 900 000 FtÁr
367305Azonosító
További adatok

1100 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

Egyedi kazán Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Gyenge Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1981 Építés éve

FELÚJÍTANDÓ, DE LAKHATÓ CSALÁDI HÁZ, 20 PERCRE A FŐVÁROSTÓL!!!!

Ráckeresztúron eladó egy felújítandó épület 1100 nm-es telken. A felújítandó, de lakható családi ház tetőtere beépíthető, ami további 50 nm-el növeli a hasznos alapterületet. A kertben a ház mellett tárolóhelyiségek, kazánház, állattartásra, és húsfeldolgozásra alkalmas épületek vannak. A kert hátsó része, folyamatosan művelt terület, kiválóan alkalmas növénytermesztésre. Jelenleg 118 nm a lakott terület, a 50 nm-es padlás tetőtér beépítésével ez 170 nm-re növelhető. Eredetileg egy Kádár kocka volt, amihez egy szoba lett hozzáépítve. Elosztását tekintve: nappali, + 5 szoba, előszoba, étkező, konyha, kamra, fürdő és WC. A körbekerített ketté osztott udvar első részében 3 melléképület kapott helyet (nyári konyha, műhely, tároló). A tárolóból nyílik egy 25 nm-es pince, és egy másik, 45 nm-es padlás. A hátsó udvar részen, van 5 gazdasági épület. 3 zárt (ól) 2 félig nyitott (disznó és nyúl ól volt régen.) Ezen kívül egy hús füstölő és egy terménytárolónak használt nagyjából 20 nm épület, két részre osztva. Az előkertben van 6 négyzetméter terasz, zárható garázs, és egy fedett tároló. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán, és gázcirkó gondoskodik.

A településen a 6-os és 7-es főutakat Ercsit és Martonvásárt összekötő 6204-es út halad keresztül, amelyen elérhető az M6-os autópálya Ráckeresztúr-Ercsi csomópontjától is. A község a Szent László-völgy alsó szakaszának bal partján helyezkedik el, 30 km-re fekszik Budapesttől. Több város is hasonló távolságra található pl.: Székesfehérvár és Dunaújváros. A szomszédos nagyvárosok Százhalombatta (10 km), és (Érd 15 km).Jól megközelíthető, autóval az M6-os autópályáról közvetlen lehajtóval rendelkezik, az M7-es pedig 7 km-re Martonvásár felől érhető el.

A környéken számos játszótér található, illetve 500 méteres távolságon belül elérhető az iskola, 3 bolt, vendéglátó egység, gyógyszertár, posta, a szomszédos telken óvoda és bölcsőde épült.

A Camponától 20 perc autóval, tömegközlekedők a Volánbusz járataival, vagy vonattal utazhatnak.
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek