Vendéglátás Eladó Pusztaszentlászló - Pusztaszentlászló

102 692 m2Alapterület 0 Szoba
580 000 000 FtÁr
365832Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

2009 Építés éve

Eladóvá vált egy Termálfürdő Zala megye közepén, lankás dombok ölelésében, Zalaegerszeg és Nagykanizsa között félúton!

A pusztaszentlászlói Aqua Barbara Termálfürdő és Kemping 102.692 m2-en terül el rendezett, parkosított, körbekerített területen. A létesítmény 1000 m2 épületegyüttest, 6 medencét, 250 fő befogadására alkalmas kempinget, 54 db lakókocsibeállót takar.

A Termálfürdő saját termálkúttal rendelkezik, melyből 48,5 C fokos "közepes ásványianyag tartalmú lágy, nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, fluoridos hévíz" tör elő. A termálkút vízjogi üzemelési engedéllyel rendelkezik.

A létesítmény jó állapotban van, műszakilag teljesen felszerelt, téli időszakban is használható, jelenleg nem üzemel.
Az alábbi épületek kerültek felépítésre: fogadó épület, főépület, büfék, pavilon, mosó, vasalóépület, főző-mosogató épület, szabadtéri étkező védtetővel, kemping vizesblokk, lakókocsi beálló, fúrt kút, garázs, kemping, étkező-társalgó sátor, prkoló, termálkút, valamint lakások.

A főépületben öltözők, fedett medence, vendéglátóegyég, valamint 2 lakás került kialakításra. Az épület egyik szárnya az új tulajdonos elképzelésének megfelelően alakítható ki (további lakások, vagy privát sauna stb). A főépületben kapott helyet a szauna, a gőzkabin és a jakuzzi is.

A termálfürdő területén 6 medence épült 1162 m3 medence térfogattal: 3 gyógy (ülő, zárt, nyitott), valamint a sportmedence és 2 gyermekmedence különféle vízielemekkel, így a család minden tagja kikapcsolódhat és élvezheti a nátriumhidrogén-karbonátos gyógyhatású hévíz jótékony hatását.

A Termálfürdő szomszédságában a Kemping kínál szálláslehetőséget. A 250 férőhelyes kempingben 54 lakókocsi-beállóval, egyedi víz-, villanycsatlakozással, internet elérhetőséggel, büfés vendéglátóegységekkel, ingyenes parkolással áll rendelkezésre.

Az 580 millió forintos vételár az épületen kívül magában foglalja a fürdő közvetlen környezetében elterülő közel 30 ezer négyzetméternyi, művelési ág alól kivett, belterületi beépítetlen területet is. A jelenlegi tulajdonos itt korábban egy gyógyszálló kialakítását tervezte.

A termálfürdő komplexum befektetési célra kiválóan alkalmas, a fürdő újbóli megnyitásával és a kemping újraindításával jelentős bevételre tehet szert a befektető, valamint a terület tovább fejleszthető, akár gyógykomplexum, akár szálloda építésével.

Az ingatlan értékét tovább növeli, hogy a pusztaszentlászlói halastó a létesítmény közvetlen közelében található, így a horgászat szerelmesei is megtalálják a szabadidő hasznos eltöltésére a lehetőséget. De túrázni, kirándulni, biciklizni is lehet ebben az idilli környezetben, ahol erdők, mezők nyújtanak további lehetőséget a kikapcsolódásra.
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek