Nyaraló Eladó Ormándlak - Lakihegy

35 m2Alapterület 1 + 1 Szoba
9 900 000 FtÁr
347785Azonosító
További adatok

1003 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

4 m2 Erkély/terasz

Egyéb Fűtés

Komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1976 Építés éve

ÉLETVITELSZERŰ ottélésre is alkalmas 2 szobás házikó
SZAUNÁVAL, zavartalan nyugalomban Zalaegerszegtől mindössze 17 km - re!

Eladóvá vált ez az AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ természetközeli, 3 szintes, 35 m2 - es lakótérrel, kamerarendszerrel, szaunàval rendelkező ingatlan Ormándlakon!

Hangulatos fa borítású terek formájában került kialakításra egy előtér, egy háló, melynek ablakàból a kilàtàs mesés, egy erkélykapcsolatos konyha - nappali, egy zuhanyzóval ellátott fürdő, egy szauna, valamint egy tetőtéri hálószoba.

Az itt élők kényelmét szolgálja egy Hörmann kapuval felszerelt garázs, melyből kialakítàsra került egy szèpen karbantartott dühöngő, - színvonalát egy téglából kirakott kemence emeli, a sütögetès ès összejövetelek komfortossàgàért pedig egy ugyanezen helyisègben kièpített kèzmosó csap felel.

Új tulaja birtokàba kerül egy hűs, száraz, előteres pince, mely beton alappal rendelkezik, - ide is levezetèsre került a víz ès kièpítèsre került egy kèzmosó csap.

A körbenapozott ingatlant körülöleli további 6 melléképület 43 m2 - en, melyek szintèn beton alapra èpültek, valamint egy különálló fa házikó is, melynek hangulatát 8,5 m2 - en èlvezhetjük.

Az otthon helyiségei hideg burkolattal és linóleummal burkoltak, műanyag, valamint kiváló hő-és hangszigetelő fa nyílászárókkal rendelkeznek.

Az ingatlan fűtéséről vegyes tüzelésű kályha ès a fürdőszobába felszerelt elektromos törölközőszárító gondoskodik, melegvízellátásáért villanybojler felel.

Amellett, hogy a természetben található házikó rendelkezik fürdőszobával és kettő szinten vezetékes vízellátással, előnyei közé sorolandó a dühöngő és a szauna, melyek képesek biztosítani zavartalan kikapcsolódásunkat, de ugyanígy kiemelendő a rengeteg, èpületet körülölelő melléképület valamint a kis faház is!

Az ingatlan kamera - és riasztórendszerrel felszerelt, melynek nagy előnyei, hogy egy telefon segítségével is láthatóak a kamera felvételei akkor is, ha nem tartózkodunk otthon, illetve amennyiben idegenkezűséget észlel, egy sim - kártyás kèszülèk hívást ad a màr előre megadott telefonszámra!

Az ingatlan és a hozzáépített része is téglából épült, tetejének fedése cserepes lemez. Aljzatszigeteléssel és vasbetonfödémmel rendelkezik, utóbbi tette lehetővé a tetőtéri szoba kialakítását.

Mind külső, mind belső állapotát tekintve karbantartott, megkímélt. Nem vizesedik, nem penészes, garantáltan csalódásmentes állapotnak örvend!

1003 m2 - es területen helyezkedik el, melynek nagyobb része udvarként funkcionál, így körbe kerítése rèszlegesen már megtörtént. Ezen a területen épült meg egy fedett, lebetonozott rész is, mely sütögetésre, kerti rattan elhelyezésére is kiválóan alkalmas, a mellékèpületek pedig teljesen közre fogják, így szinte " làthatatlan" is.

Aszfaltozott út mellett, csendes, zöld, hétvégi házas övezetben található, ugyanakkor az internet, a kábeltévé és mint írtam, a vezetékes vízellátás biztosított!

Annak ellenére, hogy java részt szezonálisan használják az itt található ingatlanokat, az utcában már többen élnek életvitelszerűen, mely a kamerarendszer mellett szintén egy nagy biztonságot képes nyújtani lakói számára.

Amennyiben új tulajdonosa nagyobb területen történő gazdálkodásban, állattartásban látná jövőjét, lehetősége van a házzal szemben lévő 8399 m2 - es terület megvásárlására, azonban ez NEM képezi a vételár részét!
Ezen területen található egy kiváló állapotú akol, melyet már 4 rackajuh és egy kecske birtokba is vett :) Ők szívesen maradnának a ház leendő tulajával és gondoskodnának a terület karbantartásáról.

Ajánlom azoknak, akik
- életvitelszerű ottélésre alkalmas házat keresnek de NEM 25 millióért
- karbantartott hétvégi házikót szeretnének vásárolni,
- élethelyzetük miatt az azonnal birtokba vehető és költözhető ingatlant preferálják
- nem bánják, ha a forgalom és a város zaja helyett állatokat, de leginkàbb semmit nem hallanak!


Irànyàra 9.900.000 Ft

Keressen bizalommal!
Tóth-Ragó Anita

Tóth-Ragó Anita

Hívjon bizalommal

+36-30-279-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek