Családi ház Eladó Nagylengyel - Nagylengyel

73 m2Alapterület 2 Szoba
32 900 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
345936Azonosító
További adatok

5199 m2 Telek

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

10 m2 Erkély/terasz

Egyedi kazán Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1970 Építés éve

FELÚJÍTOTT TÉGLA családi ház nagy területen Zalaegerszegtől mindössze 10 km - re eladó

Nagylengyelben vált eladóvá ez a felújított, 73 m2 - es tégla családi ház, mely egy 5200 m2 - es, gondozott területen nyúlik el.

Az összkomfortos ingatlanban egy tágas előteret, egy nagyméretű étkezőt, konyhát, egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszobát, valamint kettő különnyíló szobát találunk.

Az épület adottságai, valamint a telek mérete lehetővé teszi egy harmadik szoba kialakítását, ezzel megfelelő méretű életteret biztosítva egy nagyobb család számára is.

A családi házhoz tartozik továbbá egy hűs, száraz pince, valamint alappal rendelkező, ipari árammal ellátott tégla melléképületek - melyek egyaránt biztosítják az új tulajdonos, zöldségei és háziállatai kényelmét.

A világos otthon 5 éve szinte teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át:

Megvalósult az ingatlan csatornahálózatra történő csatlakoztatása.

A komplett áram és vízhálózat felújítása mellett a fűtésrendszer teljeskörű korszerűsítése is megtörtént – a gázkonvektoros rendszer eltávolításával kiépítésre került a cirkó rendszer saját kazán formájában radiátor hőleadókkal.

A tető megerősített gerendákat, új léceket, fóliát és cserépfedést kapott.

A régi külső fa nyílászárók is megújultak – helyükre korszerű hő és hangszigetelő műanyag ablakok kerültek beépítésre – az utcafronti redőnnyel is el lett látva, ezzel egyidejűleg pedig a régi hideg burkolatoktól megszabadulva a helyiségek új lapokat is kaphattak.

Az ingatlan egyik hálójának burkolása, festése, valamint az épület homlokzati szigetelése NEM valósult meg, ezek megvalósítása már az új tulaj feladata.

A családi ház egy teljes egészében körbekerített , 5200 m2 – es területen található, mely nagy részen villanypásztorral is védve van.

A tégla melléképületek, a terület nagysága és körbekerítettsége lehetőséget nyújt állatok tartására, növénytermesztésre, de az ipari áram megléte egy otthoni vállalkozás működését is képes biztosítani.

A birtok első része jelenleg udvar-és virágoskertként funkcionál, következő része a családi háznak ad helyet, mögötte találjuk az állatok lakhelyeit, az azt követő részen pedig a bő termést hozó gyümölcsfákat találjuk naspolya, alma, körte, meggy, cseresznye és málna formájában.

Nagylengyel Göcsej kapujában fekvő település, ahol orvosi rendelő, óvoda, boltok és vendéglátó egységek is rendelkezésünkre állnak, ugyanakkor a Zalaegerszeg nyújtotta lehetőségek 15-20 percen belül elérhetők.

Ajánlom azoknak:

akik nem szeretnének egy felújítandó ingatlanba invesztálni
akik nagy területen képzelték el mindennapjaikat
akik szeretnek füvet nyírni
akik szeretnék maguknak megtermelni a zöldséget és gyümölcsöt
akik szeretnének állatokat tartani úgy, hogy nem kell melléképületeket építeni, villanypásztort szerelni és területet vásárolni
akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, ugyanakkor a város nyújtotta lehetőségeket könnyedén szeretnék elérni.

Irányára: 32.900.000 Ft
Tóth-Ragó Anita

Tóth-Ragó Anita

Hívjon bizalommal

+36-30-279-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek