Családi ház Eladó Gutorfölde - Gutorfölde

210 m2Alapterület 8 Szoba
22 490 000 FtÁr
338315Azonosító
További adatok

1308 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

18 m2 Erkély/terasz

Egyéb Fűtés

Komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1980 Építés éve

KEDVEZŐ ÁRON eladó KÉT KÜLÖN LAKÁSOS családi ház Zala megyében!

Eladásra kínálom Gutorföldén ezt a két külön bejáratú lakással rendelkező, összesen 222 m2 alapterületű családi házat!

Az ingatlan két szinten biztosít kényelmes életteret egy, vagy akár két családnak is! Így alkalmas akár több generáció együtt, de mégis különélésére.

A telek mérete 1308 m2, így veteményes, konyhakert, illetve további gyümölcsfák is kényelmesen elférnek a kezelhető méretű területen. Jelenleg pár darab termő gyümölcsfa található az udvarban.

A tégla építésű ház melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, valamint alternatív fűtésként egy látványnak is gyönyörű cserépkályha adja az optimális hőmérsékletet. Minden közmű (víz, villany, gáz) bekötésre került az ingatlanba.

Az udvaron helyet kapott egy nyári konyha, ami hasznos része a háznak a szabadidő eltöltésére (grillezés, befőzés, stb).

Továbbá két garázs biztosít helyet az autóknak, és ha ezek mellett szükség lenne még fedett beállóra, az előkert nagysága lehetővé teszi, hogy akár további két autó is parkolhasson fedél alatt.

Mindkét lakás a közös fedett teraszról nyílik.

A kisebbe lépve az előtérbe érünk. Innen nyílik az egyik hálószoba és a konyha. A szobák egymásból nyílnak.
A konyha tágasságából adódóan itt kapott helyet az étkezőasztal is. Ebből a helységből nyílik a fürdőszoba, és egy nagy méretű kamra is. A teraszról egy vendég mellékhelység is nyílik, így a kerti sütögetések alatt nem kell az egész házon végig szaladni, egyből rendelkezésre áll.

A nagyobb lakásba érve az előtérbe lépünk. Innen nyílik a konyha, az egyik fürdőszoba és a tágas nappali is. A nappali ablakain kinézve az udvart csodálhatjuk, illetve a kerítéstől pár méterre futó patakot is. Ebből a helységből jutunk fel az emeletre a fa lépcsőfokokon. A felső szinten összesen négy hálószoba található.

Ezek mellett egy 35 m2 nagyságú nappali is kényelmes életteret biztosít, ahonnan egy közel 8 m2 alapterületű erkélyre léphetünk ki. Az emeleten helyet kapott egy káddal felszerelt fürdőszoba, külön mellékhelységgel, egy előtér és egy tároló, ami akár gardróbnak is berendezhető.

Gutorfölde tökéletes választás a kisgyermekes családok számára. A településen található óvoda, és az általános iskola alsó tagozatai is a faluban tanulhatnak.
Az ingatlantól párszáz méterre található a focipálya, a játszótér, bolt, községháza, buszmegálló is. Kis sétatávolságra beülhetünk egy krémesre a helyi Jégvirág Cukrászdába, vagy egy finom vacsorára a Silvestro Pizzériába.
A településen háziorvos, védőnő és gyógyszertár is található. A település önkormányzata évente több alkalommal rendez eseményeket, legyen szó Lecsófesztiválról, vagy szüreti felvonulásról. Hétvégi napokon jó kikapcsolódást biztosít a község horgásztava, ahol kiépített sütögető is biztosítja a szórakozást. Zalaegerszeg 33 km, míg Lenti 23 km távolságra található. Minkét irányba busszal és vonattal is eljuthatunk.

Használja ki a CSOK-ot! 2023. december 31-ig még van lehetősége!

Az ingatlan per és tehermentes!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Sebők Noémi

Sebők Noémi

Hívjon bizalommal

+36-30-491-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek