Családi ház Eladó Gellénháza - Gellénháza

Eladó Gellénháza Családi ház
140 m2Alapterület 4 Szoba
33 900 000 FtÁr
Loading... Loading
330380Azonosító
További adatok

602 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

8 m2 Erkély/terasz

Gáz (konvektor) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1986 Építés éve

Északi Tájolás

Zalaegerszegtől mindössze 9 km-re, Gellénháza kertvárosias környezetében vált eladóvá ez a 3 szintes, dupla komfortos, megkímélt állapotú családi ház!

A tégla építésű vasbetonfödémes ingatlan 3 szinten ad otthont a család minden tagjának.

A pinceszint a család férfi tagjának lehet a birodalma! Itt kapott helyet a garázs, melyből elkülönül egy barkácssarok, de a téli - nyári gumik is kényelmesen elférnek, hiszen 2 tárolóhelyiséget is találunk a szinten, mindemellett az ingatlan hatalmas potenciájaként, kiépítésre került egy saját bejárattal rendelkező helyiség, mely fodrászatként volt hasznosítva, így vállalkozás esetén a szolgáltatás helyéül, vagy akár irodaként is funkcionálhat.

A földszint a hölgyeknek kedvez, itt találjuk a konyhát, mely szintén hátsó bejárattal is rendelkezik, a konyha melletti kamrát, valamint a mindig világos étkezőt, ahonnan lehetőségünk nyílik kisétálni a kellemes méretű teraszra. Hála a szintenkénti ca. 50 m2 - nek, egy tágas előtér, valamint egy tusolóval és toalettel ellátott fürdőszoba is helyet kapott.

Az első emelet közös felhasználású, melyre felérve egy tanulószoba fogad minket, jobbra tekintve pedig megpillantjuk a tágas, világos nappalit, ahol megpihenhetünk az első kettő szinten végzett munka után. Itt már az első hálószobát is megtaláljuk, mely egy kis birodalomként szolgál, hiszen egy gardrobe és egy fürdőkádas, toalettes fürdőszoba is tartozik hozzá.

A második emelet a gyermekek kényelméért felel. A tetőtéri méreteket meghazuttoló nagyságú kettő hálószoba nyújt nyugalmat a gyermekeknek, de a lépcsőn felérve egy kis "pihenővel" is szemben találjuk magunkat, melyből az erkélyre jutunk ki.

Amennyiben ezek a helyiségek nem lennének elegek, az ingatlan 4. szintje, amely jelenleg padlástér, beépíthető!

Az ingatlan 3 éve korszerű műanyag nyílászárókat kapott, északi fala pedig szigetelést. Melegéről gázkonvektorok gondoskodnak.

A családi ház egy 600 m2 - es sík területen nyúlik el, gondozott elő - és hátsókert ölelésében. Az előkert virágokkal, míg a hátsó udvar szőlővel, cseresznye, barack és almafákkal büszkélkedik, de találunk itt egy fóliasátrat is.

Elhelyezkedését tekintve kiváló, kertvárosias, nyugodt környezetben, mindössze 5 percnyi sétára található az óvodától és iskolától. Vásárlási lehetőség 6 - 7 percnyi távolságra elérhető gyalogosan, nem utolsó sorban pedig Zalaegerszeg 10 - 12 perc alatt elérhető autóval!

Ajánlom mindazoknak, akik tágas terű, világos otthont keresnek, rövid időn belüli beköltözéssel. Akik csendes helyen élnének kiváló szomszédok között, ugyanakkor fontos a város adta lehetőségek könnyed elérése.
A családi ház vételára igény esetén a teljes bútorzatot tartalmazza, néhány személyes tárgy kivételével!

Az ingatlan falusi CSOK - ra alkalmas!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Tóth-Ragó Anita

Tóth-Ragó Anita

Hívjon bizalommal

+36-30-279-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574