Ikerház Eladó Érd - Radnai utca

300 m2Alapterület 10 Szoba
199 000 000 FtÁr
367098Azonosító
További adatok

720 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

30 m2 Erkély/terasz

Egyedi kazán Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1985 Építés éve

ELADÓ, TÖBB LEHETŐSÉGET REJTŐ, JÓ ÁLLAPOTÚ, JELENLEG KÉT LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ, ÉRDEN!

Az eladó ingatlan 15-20 perc alatt elérhető autóval Kelenföldről, tömegközlekedők a 735-ös távolsági buszjárattal utazhatnak, aminek a megállója 5 perc sétára található a háztól. A közelben található óvoda, bölcsőde és általános iskola. A környéken régebbi, és újabb építésű családi házak és társasházak is megtalálhatók. Bevásárlásra a 3 km-re található Shop-stopban van lehetőségünk, ahol a hivatalos ügyeinket is elintézhetjük.

A 720 nm-es telken épült két lakásos családi ház két generáció együttélésére kiválóan alkalmas, de kialakítható akár egy négy lakásos társasház is. A jelenlegi tulajdonos a ház egyik felét lakja, a másik felét folyamatosan bérbe adja. A kétszintes épület első része, folyamatosan karbantartott, jó állapotú, azonnal költözhető, a másik részben is működik minden, használható, de esztétikai felújítás, és korszerűsítés javasolt. A ház kívülről és a kert, gondozott és rendben tartott.

Az épület eredetileg egy Kádár kocka volt, amit az 1980-as években, kibővítettek és két lakásos családi házat alakítottak ki. A két szintes épület földszintjén található a nappali, a konyha + étkező, egy halószoba, és a fürdő + WC. Az emeleten hálószobák és fürdő + WC kapott helyet. Az emeleti szobákból tágas teraszra léphetünk ki. A kert kiválóan alkalmas kisebb családi összejövetelek megtartására, grillezésre, pihenésre. A kert hátsó részében van egy kisebb épület, ami jelenleg konditeremként szolgál. A telekre autóval be lehet állni, de parkolásra a ház előtti közterületen is van lehetőség.

Fűtésről jelenleg gázcirkó kazán, és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hőleadást a ház helyiségeiben, radiátorok biztosítják.

Több ötlet is megvalósítható, összeköltözhet két generáció, vagy akár két család is. A telekre lehet használati megosztási szerződést csináltatni, így az új tulajdonos akár el is adhatja a ház egyik felét.
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok