Nyaraló Eladó Csörnyeföld - Dalánci út

Eladó Csörnyeföld Nyaraló
35 m2Alapterület 2 Szoba
3 490 000 FtÁr
329562Azonosító
További adatok

4765 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Egyéb Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1970 Építés éve

‼️Három telek három házikóval most csak EGY ÁRÁÉRT ‼️

Hatalmas fák között, mesebeli helyen került eladásra ez a 35 m2-es tégla építésű házikó.

Az ingatlanban kettő helyiséget találunk. Az egyik helyiségből lehetőségünk nyílik kilépni az 5 m2 nagyságú erkélyre, ahonnan csodás, fákkal övezett területre pillanthatunk.
A házikó alatt egy 10 m2-es pince húzódik, mely igény esetén bor tartására is kiváló.

Az új tulajdonos kényelmét ezen felül pedig még egy kis tároló helyiség is biztosítja.

A fák közé eldugott házikóba az áram bevezetésre került,
illetve rendelkezik kéménnyel is, így könnyen kialakítható a vegyes tüzelésű fűtési mód. Vízvételi lehetőség 200 méterre található, ugyanakkor egy kút fúrásával is megoldható.

Az ingatlan egy 1060 m2-es területen található, melynek egy hatalmas része füvesített, gondozott, a többi részén szelídgesztenyét, cseresznyefát, alma - és körtefákat találunk.

Bár a kis ház nem lakott, elhanyagoltnak tűnhet, statikai állapota azonban korát meghazuttoló, mind a falakat, mind a tetőt tekintve.

A tulajdonos most hihetetlen kedvezménnyel várja leendő vásárlóját!

A fent említett ingatlantól balra és jobbra található területét ingatlanaival most ajándékba adja!!

A fent említett ingatlan bal oldalán húzódó terület 2377 m2, melyre egy tégla építésű 38 m2 - es házikó épült. 3 helyiségből áll, alatta is húzódik egy szintén 10 m2 - es pince.

Jobb oldalában egy 1348 m2 - es telket találunk, melyen szintén áll egy épület, 35 m2 - en 2 helyiségével és 10 m2 - es pincéjével.

A kettő szélső házikó állapotát a képek tükrözik, azonban ha új tulajdonosától egy kis törődést és felújítást kaphatnának, nem kellene a bontás szörnyű sorsára jutniuk.

Mind a bal, mind a jobb oldali ingatlanban egy - egy óriás antik fa szőlőprést találunk, melyek minden bizonnyal hatalmas értéket képviselnek. Ezek szintén a vételár részét képezik.

Az ingatlan vételára az először leírt ingatlan és területe értékéből tevődik össze, nem a két felújítandó szélső házikókból és a hozzájuk tartozó területekből, ezek valóban "csak" ajándékok, ezt kérem vegyék figyelembe!

Irányára: 3.490.000 Ft

Amennyiben szeretne magáénak tudni egy eldugott, hangulatos, abszolút természet közeli házikót, ahol kertészkedhet, elvonulhat a világ elől és nem utolsó sorban az erre szánt vételárból még két területet, két házat szeretne kapni, ez az ingatlan Önre vár!

Tóth-Ragó Anita
+36-30-279-6004
⌨ a.rago@gdn-ingatlan.hu

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Kérem, keressen bizalommal, nézzük meg együtt, szeressen Ön is bele

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Tóth-Ragó Anita

Tóth-Ragó Anita

Hívjon bizalommal

+36-30-279-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574