Családi ház Eladó Borsfa - Petőfi

Eladó Borsfa Családi ház
80 m2Alapterület 2 Szoba
7 990 000 FtÁr
Loading... Loading
323727Azonosító
További adatok

4211 m2 Telek

Udvari Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1975 Építés éve

Eladóvá vált Borsfán egy 80 m2-es, kiváló lehetőségekkel rendelkező családi ház.

Az ingatlan felújítását a jelenlegi tulajdonosok egy nagyszerű elképzelés mentén elkezdték, de annak befejezése az új tulajdonosra vár. Az ötleteket, elképzeléseket szívesen megosztják az új tulajdonossal. A már megvásárolt burkolatokat is kedvezményes áron átadják, amennyiben igény van rá.

A vízvezetékek cseréje teljes mértékben megtörtént az ingatlanon belül. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotban van, a falak nem vizesednek. A tetőszerkezet állapota is megfelelő, cserét még nem igényel. Csatornahálózat a településen nincs, de tervben van, viszont Önnek addig sem kell csatornadíjat fizetnie. A telken egy viszonylag nagy méretű téglával kirakott emésztőgödör található, mely jelenleg üres.

A felújításhoz árajánlatok és kivitelezők rendelkezésre állnak.

Az udvaron jó állapotú melléképületek találhatóak. A telek mérete számos lehetőséget tartogat magában, mely 3 részre "osztható": Kert, gyümölcsös, és szántó. A szántót - amennyiben nincs rá szükség - a helyi gazdák szívesen művelik.

A településen iskola, óvoda, posta, élelmiszerbolt / gazdabolt is működik. Az M7-es autópálya mindössze 5 percre fekszik a településtől. Zalaegerszeg, Nagykanizsa is könnyen megközelíthető.
A környéken rengeteg kirándulási és kikapcsolódási lehetőség van, pl.: pusztaszentlászlói termálfürdő, bázakerettyei fürdő, erdei kisvasút, túraútvonalak....

Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!
Hitel, CSOK, Babaváró hitel és felújítási hitel ügyintézésében is állunk rendelkezésére.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574