Family House For sale Kehidakustány - Családi ház 20 km-re a Balatontól!

96 m2Space 3 Rooms
32 700 000 HUFPrice
363896ID number
Other data

1359 m2 Building lot

Garden view View

To be renovated Condition

Brick Structure

4 m2 Balcony/terrace

Individual boilers Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1970 Year of construction

Eladó Zala vármegye közkedvelt településén, Kehidakustányban, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő szomszédságában egy 3 szobás, fúrt kúttal, ipari árammal rendelkező tégla családi ház.

A fa födémes ház alapterülete bruttó 98 nm, azonban könnyedén bővíthető a lakótér, mivel a külön bejáratú, de a lakótérből is elérhető szuterén szinten további 3 helyiség kialakítására van lehetőség, így akár több generáció együttélése is kitűnően megoldható.

A teraszról a kétszárnyú fa bejárati ajtón belépve egy nagy méretű előtérbe jutunk, ahonnan bal oldalon kettő, jobb oldalon egy szobába tudunk belépni. Szintén az előtérből közelíthető meg a konyha, ahonnan egy kamra és a nagy méretű fürdőszoba nyílik. Az ajtók, ablakok az eredeti fa nyílászárók.

A ház fűtéséről egyedi tüzelésű kandalló gondoskodik, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

A víz, csatorna és az áram a házban, a gáz csatlakozás az utcában található. Az ingatlanban ipari áram 380 V (3 fázis, 20 amper) is rendelkezésre áll.

A ház statikailag jó állapotban van, nem vizesedik, azonban felújítása az új tulajdonosra vár. Kiváló elhelyezkedésének, és jó beosztásának köszönhetően hangulatos otthont varázsolhat egy nagyobb család számára is, vagy akár a turisztikai lehetőségeket kihasználva szálláshelyként is hasznosítható.

A sík terepen fekvő terület nagysága 1359 nm, mely teljesen körbe van kerítve. Kiválóan alkalmas akár konyhakert kialakítására is. A területen található egy fúrt kút, mellyel az öntözés könnyedén megoldható.

A házhoz tartozik kettő, egyenként 15 nm-es tároló, illetve két fedett építmény, amely gépkocsi beállóként vagy tároló helyiségként is használható.

Kehidakustány Zala vármegye északi részén, a Zala folyó észak-déli irányú völgyében, annak két partján terül el; a nyugati oldalon Kehida, a keletin pedig Kustány községrész helyezkedik el. Két észak-déli irányú mellékút szeli át a települést. Az egyik, a fontosabb Zalakomár–Zalacsány–Zalaszentgrót közti 7352-es mellékút a nyugati oldalon, Kehidát érintve húzódik, a másik a keleti parti településeket összekötő 7335-ös út, amely a kustányi településrészen halad végig.

Kehidakustánytől 14 km távolságra van Hévíz, illetve 21 km-re Keszthely, a Balaton.

A valaha Deák Ferencnek otthont adó település ma sokak által kedvelt turisztikai célpont, ami megőrizte nyugalmat árasztó hangulatát. A gyógyfürdő sokrétű szolgáltatásai mellett a szabadidő hasznos eltöltéséhez számtalan lehetőség nyílik, mint pl.: a horgászat, vadászat, lovaglás, múzeumlátogatás, vagy csak egy romantikus séta oxigén dús levegőn, csodálatos természeti környezetben, a szemet gyönyörködtető dombok zöld lankái közt.

Az aktív programok kedvelőinek pedig a közelben található Zala Spring Golf Resort nyújt lehetőséget kikapcsolódásra.

A településen megtalálható orvosi, védőnői szolgálat, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, általános iskola, illetve természetesen élelmiszerboltok is.

Amennyiben a hirdetés felkeltette a figyelmét, keressen és tekintsük meg együtt az ingatlant.
Az ár alkuképes, tegyen rá ajánlatot!

Irodánk ingyenes hitel tanácsadással és kedvező díjszabású ügyvéddel várja kedves ügyfeleit!
Juhász Judit

Juhász Judit
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-883-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Send a message

Call me back