Wohnung (Ziegel) Verkauf Zalaegerszeg - Belvárosi, felújított lakás eladó!

55 m2Wohnfläche 2 Zimmer
33 900 000 HUFKaufpreis
359135ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

Erneuert Zustand

Tégla Struktur

3 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 3

Top etage

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1960 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 12 500 HUF

Eladó egy erkélyes, belvárosi, FELÚJÍTOTT LAKÁS, saját tárolóval, GÁZ-CIRKÓ FŰTÉSSEL!

Eladásra kínálok Zalaegerszeg belvárosában, a Vizslapark szomszédságában egy kis lakóközösségű házban található, teljesen felújított lakást!

Elrendezése kiváló: két külön nyíló, nagyméretű szoba mellett kialakítottak egy gardróbot is. A nagyobb szoba erkélykapcsolattal rendelkezik, mely 3 négyzetméter nagyságú.
Fürdőszobája épített zuhanyzóval felszerelt.
A konyhában a kivezetések előkészítettek, a konyhaszekrény beszerelése új tulajdonosára vár.

Kedvező elrendezésének köszönhetően a lakásban két tároló is található, ezen felül a társasház alagsorában egy saját használatú, négy négyzetméteres tároló is tartozik az ingatlanhoz.

A harmadik emeleti lakás teljes felújításon esett át: villany, víz és áramhálózata kicserélésre került. Fűtése egyedi, gáz-cirkó kazánnal megoldott, a melegvizet is a modern kazán állítja elő. Nyílászárói fából készültek, dupla üvegezésűek. Minden ablak redőnnyel ellátott. A hideg- és melegburkolatok is kicserélésre kerültek.

A társasház szigetelése idén fejeződött be, így nemcsak a lakás tetszetős, hanem a társasház is modern, kulturált külsőt kapott.

Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően, csendes, ugyanakkor minden karnyújtásnyira elérhető! A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a korosztályához illő intézményeket: bölcsőde, óvoda, általános- és középiskola, de még az egyetem is mindössze pár perc séta a bejárati ajtótól!

Élelmiszerboltok, szupermarketek, pékségek is könnyen elérhetőek, így nem okoz nagy fejtörést, ha a reggeli kávéhoz elfelejtettünk tejet venni előző este. Több orvosi rendelő és gyógyszertár is gondoskodik az egészségéről, mindössze néhány lépésnyire.

Amennyiben a lakás elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Sebők Noémi

Sebők Noémi
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-491- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien