Einfamilienhaus Verkauf Galambok - Galambok

56 m2Wohnfläche 2 Zimmer
11 000 000 HUFKaufpreis
348301ID nummer
Weitere Informationen

1136 m2 Grundstück

Straße Ansicht

Zu renovieren Zustand

Vegyes falazat Struktur

Sonstige Heizung

Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1960 Baujahr

Osten Orientierung

Eladásra kínálok Galambokon egy családi házat!

Az ingatlan egy 1136 négyzetméteres telken helyezkedik el. Alapterülete 56 négyzetméter, amely magában foglal 2 szobát. egy tágas konyha-étkező helységet és egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszobát.

A lakótéren kívül számos melléképület tartozik az ingatlanhoz. A nyárikonyhából lehet feljutni a padlásra. Kiépítésre került egy ól, mely tyúkok, de akár malacok tartására is ideális méretű. Ezen kívül található egy műhelynek kialakított helység is, illetve egy pajta, mely könnyedén átalakítható nagyméretű garázzsá.

A telek hátsó része kiválóan alkalmas gazdálkodásra. Előző tulajdonosa is konyhakertet gondozott ezen a területen. A megtermett zöldségek tárolásában nagy segítséget nyújt a hűvös földpince, öntözésében a kerekes kút.

Az ingatlan újítását a tulajdonosok elkezdték: a tetőszerkezet cserélésre került. A fürdőszobában a melegvizet egy pár évvel ezelőtt beszerelt villanybojler nyújtja. Fűtéséről eddig gázkonvektorok gondoskodtak, melyeket az előző tulajdonos leszereltetett, és kandallóra cserélt. A gázvezetékek nem lettek elmozdítva, könnyen vissza szerelhetők a konvektorok.

Galambok a méltán híres Zalakaros szomszédságában helyezkedik el. Könnyen megközelíthető: az M7-es autópálya pár km-re található. Tömegközlekedés kiváló a környéken, pár perc alatt megközelíthető Nagykanizsa. A településen óvoda és iskola is működik, illetve bevásárlásra is van lehetőség, több kisbolt és pékség is rendelkezésre áll.

Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket.
Sebők Noémi

Sebők Noémi
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-491- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück