Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest XIV. bezirk - Róna utca

90 m2Wohnfläche 4 Zimmer
55 000 000 HUFKaufpreis
367100ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

Zu renovieren Zustand

Tégla Struktur

Gas (Konvektor) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 3

Top etage

Es gibt nicht Aufzug

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1960 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 15 000 HUF

West Orientierung

Az ingatlan a XIV. kerületben található. Jó a közlekedés, a közelben számos busz és troli megtalálható, a belváros 15 perc alatt elérhető. Bevásárlásra a séta távolságban található ALDI kínál lehetősséget, továbbá több kis üzlet is megtalálható a környező utcákban.

A 4 szintes körfolyosós közepes állapotú házban, a befizetett közös költségből folyamatosan felújítják az épületet, illetve a lift építését is tervezik.

A 3. emeleti 4 szobás lakáshoz lépcsőn jutunk fel, a körfolyosós udvar a közös, napsütötte udvarra néz. A lakásnak két külön bejárata van, így két lakás kialakítható. Több célra is alkalmas, ügyvédi iroda, jóga központ, nyelviskola, vagy bármilyen oktatási központ könnyen kialakítható. A nappali és az egyik szoba az utcára, a kisebb szobák és a konyha a belső udvarra néz.

Az ingatlan lakható, de a nyílászárók régiek, a burkolatok cserére szorulnak, a falakat festeni kell. Az új tulajdonos teljesen a saját ízlésére formálhatja. A déli tájolásnak, és a hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakás nagyon világos, napsütötte.

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a használati melegvizet gázbojler biztosítja. A lakás közös költsége havonta 30.000 Ft, amely a vízfogyasztást és a felújítási alapot is tartalmazza. Minden más fogyasztás külön mérő órák alapján fizetendő.

A lakásban a konyha mellet van egy ablakos kamra, de több tároló, gardrób, és a nagy belmagasság miatt galéria is kialakítható. Parkolásra az utcán, közterületen ingyenes és biztonságos lehetőség nyílik.
Juhász Judit

Juhász Judit
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-883- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien