Wohnung (Ziegel) Verkauf Balatonmáriafürdő - Közvetlen Balaton part

32 m2Wohnfläche 1 + 1 Zimmer
54 000 000 HUFKaufpreis
340979ID nummer
Weitere Informationen

Panorama Ansicht

Neubau Zustand

Tégla Struktur

15 m2 Balkon/terrasse

Elektrisch Heizung

voller Komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Etage 1

Es gibt Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

2021 Baujahr

Osten Orientierung

‼️KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG‼️

A LEGKEDVEZŐBB ÁRFEKVÉSŰ új építésű ingatlan KÖZVETLEN a Balaton partján!

‼️UTOLSÓ BALATONI PANORÁMÁVAL rendelkező, KÖZVETLEN VÍZPARTI, 1. emeleti, alacsony fenntartású, nagy teraszos TÉGLA lakás 2022. októberi átadással eladó‼️

Blatonmáriafürdő központi részén, egy 15.000 m2 – es, gyönyörűen parkosított, körbekerített területen elnyúló, SAJÁT PARTSZAKASSZAL rendelkező lakóparkban vált eladóvá ez a nettó 32 nm-es, egy + egy szobás, 1. emeleti TÉGLA lakás, melyhez egy 15 nm-es terasz is tartozik, ahonnan bámulatos panoráma tárul elénk.

Az ingatlant egy elismert szakmai háttérrel rendelkező tervezőiroda álmodta meg, melynek kivitelezésekor a legmagasabb minőségű anyagok felhasználása volt a fő szempont – ez visszaköszön a hideg - meleg burkolatokban és szaniterekben, a felhasznált festékekben és a gépészetben egyaránt.

Az anyagfelhasználás mellett nagy hangsúlyt fektettek az alacsony fenntarthatóságra is - ezt a lakás elektromos fűtése ( padlóba épített infra fűtőfólia, hűtő-fűtő klíma), mérete, valamint az épület adottságai garantálják.

Az ingatlanhoz tartozó felszíni parkolóhely kötelezően megvásárolandó, melynek ára 3 millió Ft, ezt nem tartalmazza a feltüntetett vételár!

Blatonmáriafürdő a Balaton délnyugati partján, közvetlenül a Kis-Balaton szomszédságában helyezkedik el, mely az egyik legnagyobb természetes mocsári terület és madárparadicsom egész Közép-Európában. A tó ezen részén a nádas öv szinte teljesen megmaradt kb. 50 méter szélesen.

Az északi part panorámájából és a nádas érintetlen természetéből adódóan Balatonmáriafürdő a Balaton egyik legcsendesebb és legromantikusabb helye. Itt az egyik legszélesebb a Balaton, körülbelül 10 km.

Keszthelytől 18, míg Fonyódtól 17 km-re keletre található. Budapestről az M7 – es autópályán kb. 2 óra alatt könnyedén elérhető!

Az ingatlan vételára: 54.000.000 Ft

Keressen bizalommal!
Juhász Judit

Juhász Judit
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-883- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien